Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
08/05/2020
Status:
Open
Apply before:
08/06/2020
Hours p/wk:
40

Description:

For this job, fluency in Dutch is a requirement. The job vacancy text below is, therefore, in Dutch.

 

Investigation is our DNA, we believe in open technology and developing proud and brilliantly creative people.

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Accountmanager Existing Customers binnen onze Managed Services divisie.

 

Fox-IT is leidend in de wereld van cyber security. We hebben de ambitie om deze positie verder uit te bouwen. Bij Fox-IT werk je met de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten. Om onze positie te behouden zijn we op zoek naar een Accountmanager die onze bestaande klanten bedient.

 

De divisie Managed Services

De divisie Managed Services (MS) richt zich op langdurige partnerships met klanten op basis van schaalbare proposities zoals Managed Security Monitoring (SIEM/SOC), Incident Response en Managed Intelligence Services. Binnen de salesafdeling werken inhoudelijk sterke adviseurs die zowel bestaande als nieuwe klanten bedienen door het aanbieden van onze excellente oplossingen en diensten.

 

Het ligt voor de hand dat een nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen (Existing Customers, Pre-Sales Consultants, Delivery, Support en New Business Sales) van Managed Services (MS) van groot belang is.

 

De functie Accountmanager Existing Customers

Als Accountmanager Existing Customers ben je primair verantwoordelijk voor een set aan klanten van Fox-IT binnen Nederland op het gebied Managed Services. Jouw taak bestaat uit het beheren van de relatie, het verlengen & verder uitbreiden van bestaande Managed Services contracten en het realiseren van groei in security advisory, pentesting en awareness programma’s bij deze klanten.

 

Wij bieden onze  klanten onder andere een uitstekende Managed Detection & Response propositie. Deze wordt grotendeels vanuit ons 24/7 SOC in Delft geleverd. Jouw focus zal liggen bij klanten uit verschillende industrieën en branches met verschillende groeikansen. Je bent in staat klanten te adviseren vanuit het risico perspectief. Je begrijpt de primaire bedrijfsprocessen van klanten en kunt de impact van security op deze processen goed inschatten.

 

We zoeken…

Onze ideale Accountmanager Existing Customers is een enthousiast en analytisch persoon. Je kan meepraten met wat er gebeurt binnen ons vakgebied of bent in staat dit je snel eigen te maken. Je acteert op basis van consultative selling, weet kansen om te zetten in gezonde win-win deals en bent in staat de Fox-IT bedrijfswaarden uit te dragen. Ervaring binnen cyber security is een pre, maar geen vereiste.

 

Fox-IT, Fox, Foxer

Wij zijn Fox-IT, oftewel Fox. We maken de samenleving veiliger met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen en zijn in diverse segmenten marktleider. Dit doen we voor partijen waarbij cyberveiligheid belangrijk is. We lopen voorop in innovaties en willen deze positie uiteraard behouden. Daarom ontwikkelen we onze individuele vaardigheden en kennis continu: een investering in onze reputatie.

 

Fox is opgericht in 1999, we hebben 350 medewerkers en sinds 2015 zijn we onderdeel van de NCC Group. Sindsdien mogen we onszelf onderdeel noemen van ruim 2000 professionals, verspreid over 35 locaties op 3 continenten.

Foxers zijn supertrots om bij Fox-IT te werken. We staan open voor feedback en vinden het belangrijk om te leren van fouten. Oké, we zijn ook een tikkeltje eigenwijs en lekker kritisch (zo houden we elkaar scherp). Bij Fox wordt er hard gewerkt, zeker tijdens cyber incidenten bij onze klanten. Waar mogelijk maken we natuurlijk tijd voor gezellige uitjes en feestjes. Meer weten over Fox-IT? Lees ons Manifest!

 

Ons aanbod

Werken bij Fox betekent dat je jouw technische creativiteit de vrije loop kan laten en dat dit ook nog eens enorm gewaardeerd wordt. Je kunt niet altijd alle details vertellen over je werk, wel kun je tijdens verjaardagen vertellen dat je een bijdrage levert aan een veiligere samenleving. Dat is nog niet alles, je krijgt ook:

 • Een goed salaris dat past bij de coole dingen die je al gedaan hebt en nog gaat doen.
 • Een prestatiebonus.
 • Een lease auto.
 • Flexibele werktijden, zodat je af en toe later kan beginnen of jouw ding vanuit huis doet.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 24 vakantiedagen (+minimaal 1 verplichte vrije dag) en 8% vakantiegeld.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt kennis opdoen en delen door TechTalks, Crypto Colloquia, events en opleidingen via onze Academy.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een vergoeding voor je internet thuis van maximaal 40 euro.
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Gratis parkeerplaatsen naast ons kantoor in Delft waar je vanaf de A13 zo oprijdt en een bushalte voor de deur. Wel zo makkelijk, zeker als het regent.

 

Word Foxer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat ons weten hoe je dit voor je ziet! Solliciteren kan via onderstaande knop. Je komt dan direct in ons ATS Workday, zodat we je sollicitatie snel kunnen verwerken. Heb je een vraag of opmerking? Mail naar vacatures[at]fox-it.com.

 

Een uitgebreide screening is onderdeel van de indiensttreding bij Fox-IT;

Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.

FaLang translation system by Faboba