Keywords:
Urban, Data analysis
Type:
Permanent employment
Location:
The Hague
Education:
MBO-1/VMBO-BB (EQF 1), MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
28/09/2019
Status:
Open
Apply before:
07/10/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Wat ga je doen?

Het team Bestuurlijke  Handhaving is verantwoordelijk voor de bestuursrechtelijke handhaving van onder andere de Algemene plaatselijke verordening voor de gemeente Den Haag en de Afvalstoffenverordening. Hiervoor ontvangt het team dagelijks processen verbaal/rapportages van bevindingen van de toezichthouders.

 

Jij zorgt dat alles op de juiste plek komt door een juiste postverwerking en archivering. Daarbij verzamel en registreer je alle binnenkomende processen verbaal, overige documenten en e-mails. Jouw taak is het om de afspraken met de Handhavingsteams voor hercontroles goed te plannen en de termijnen te bewaken. Na de hercontrole koppel je de stand van zaken terug aan de juridisch medewerkers.

 

Het team

Het team Bestuurlijke Handhaving valt onder de afdeling Vergunningen en Handhaving (onderdeel van de Handhavingsorganisatie/ dienst Stadsbeheer) en bestaat uit 4 administratief medewerkers en 5 juridisch medewerkers, 2 senior juridisch medewerker en 1 senior adviseur. 

 

Wat bieden wij?

• Een leuke baan waarbij je bijdraagt aan het teamresultaat;

• Een tijdelijke aanstelling die we, bij goed functioneren, na een jaar graag omzetten in een vast dienstverband;

• Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB);

• Salarisschaal 5 met een maximum van € 2599,- bij een volledige werkweek.

 

Wat vragen wij?

Je werkt accuraat zodat de planningen en post iedere dag weer op orde zijn. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je ondersteunt graag collega´s en burgers die vragen hebben. Kun je ook overweg met excel en voldoe je aan onderstaande vereisten? Solliciteer dan nu!  

 

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Affiniteit met handhaving;
  • Kennis van Key2 en Word is een pré.

 

Competenties
Samenwerken
Klantgericht
Gewetensvolheid
Nauwkeurigheid
Discipline

 

Meer weten?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ray Biekman (Teamhoofd Bestuurlijke Handhaving) op telefoonnummer 06 52 48 71 49.