Keywords:
Engineering, Cloud Security
Type:
Permanent employment
Location:
Maastricht-Airport
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
29/09/2020
Status:
Open
Apply before:
15/05/2021
Hours p/wk:
32

Description:

Ben jij een Cloud Engineer die graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en vind je het leuk om deze kennis te delen met collega’s en klanten? Wil jij als Cloud Engineer actief participeren binnen transities, migraties en upgrade projecten? Dan zit je bij ilionx goed!

 

 

Jouw functie

Als Cloud Engineer ben je in staat om systemen, applicaties en gevoelige data zonder problemen te kunnen migreren, implementeren en integreren. Jij combineert jouw passie voor nieuwe technologie met een gedegen ervaring in meerdere complexe IT-omgevingen. Door jouw diepgaande kennis en ervaring ben je in staat om complexe processen te vertalen naar beheersbare en flexibele oplossingen.

 

 

Je bent:

- Zeer klant- en resultaatgericht;
- Communicatief.

 

 

En je hebt:
- Een analytisch vermogen en een proactieve instelling;
- Het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden;
- Een flinke dosis teamspirit en humor.

 

 

Het team

Het team in Maastricht bestaat uit 56 Cloud-, Infra-, workplace en Security specialisten. Samen streven we naar de allerbeste kwaliteit. Het team zorgt voor een fijne werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd wordt en jij de tijd krijgt om eigen ideeën uit te werken. Die ruimte is erg fijn, want daardoor worden kwalitatief betere projecten afgeleverd. Wij geloven in een open en informele sfeer, waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn en de menselijke maat het uitgangspunt is.Met acht kantoren in Nederland (Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle) werken we via het local-voor-local principe, wat inhoudt dat onze focus echt is gericht op projecten en opdrachten in het woongebied.

 

 

En dit krijg je ervoor terug
- Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie;
- Maandelijkse bonus;
- Leaseauto;
- Een contract voor onbepaalde tijd;
- Alle kansen om je te ontwikkelen tot een eXpert met de ilionx Academy!