Keywords:
consultancy, Innovation
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
16/04/2018
Status:
Open
Apply before:
27/07/2019
Hours p/wk:
36

Description:

How it’s Made

Tot welk moment levert een zakkende zon nog zonne-energie op? Hoe kan het dat het trefwoord ‘vacature’ in een paar milliseconden 32.500.000 hits geeft? Hoe kunnen computers net zo denken als mensen? Hoe wordt een elektronisch spoor op een chip dankzij nano-technologie steeds kleiner?

Ben jij van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd? Heb jij een vergaande affiniteit met technologie en innovatie? Dan kun je in ons vak onderscheidend zijn. Jouw oprechte nieuwsgierigheid naar “How it’s Made” schept namelijk vertrouwen bij onze opdrachtgevers. Het zorgt voor de informatie die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Het opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Als Consultant Funding bij Leap is iedere dag als een aflevering van het programma How it’s Made of Keuringsdienst van Waarde.

 

How it’s Done

Bij onze opdrachtgevers kijk je dagelijks je ogen uit. Je krijgt alles te weten over hun innovatie- en groeiplannen en voor deze plannen breng je direct de financieringsmogelijkheden in de vorm van belastingreductie, subsidies en kredieten in kaart. Als Consultant bij Leap ga je vanaf je eerste werkdag op bezoek bij onze opdrachtgevers uit de technologische industrie en ICT-branche. Dit houdt in dat je met directie en management spreekt over (High Tech) product- en procesinnovaties, (internationale) investeringsplannen, duurzaamheidsprojecten en business innovation. Met de verkregen informatie ga je de financiering regelen en het innovatieproces bij je opdrachtgever optimaliseren. Je neemt samen met een collega het gehele project voor je rekening; van het schrijven van een aanvraag tot en met de definitieve afhandeling en inbedding in de organisatie.

 

Het regelen van een optimale financiering is geen eenvoudig werk, er komt veel bij kijken. Een goede business case, een helder projectplan, een onderbouwing van de technologische uitdaging en een sluitende begroting. Je neemt zoveel mogelijk werk bij jouw opdrachtgever uit handen. Logisch, want de core business van jouw opdrachtgever is niet het regelen van financiering voor innovatie. Dat doen wij. Wij zijn er bij als een project ontstaat en als een project wordt afgerond, soms pas na enkele jaren. Wij blijven altijd betrokken, want innovatie is een dynamisch en terugkerend proces. Alleen op die manier vertrouwt een opdrachtgever ons ook de volgende klus toe. Bij Leap is alles gericht op een constante kwaliteit en op lange termijn relaties met opdrachtgevers.

 

Er wordt van je verwacht dat je actief bezig bent om kansen te spotten en trends in de markt te signaleren om vervolgens proposities en producten te ontwikkelen, ofwel dat je actief meewerkt aan groei van de klanten- en opdrachtenportefeuille.

 

How you’re Made

- Je hebt een afgeronde technische HBO/WO opleiding
- Je hebt affiniteit met technologie, ICT, innovatie en business development
- Je wilt ondernemers helpen een stap voorwaarts te zetten
- Je bent proactief, communicatief sterk, assertief, representatief en ondernemend
- Je hebt een stevige persoonlijkheid en je bent in staat zelfstandig en in teams te werken


Our offer

- Een marktconform salaris
- Bonusregeling
- Snelle doorgroeimogelijkheden
- Training & opleiding (on the job en extern)
- Laptop
- Lease auto
- iPhone
- Pensioenregeling