Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
18/01/2022
Status:
Open
Apply before:
01/02/2022
Hours p/wk:
36

Description:

Ben jij gedreven om aan de basis te staan van het verder uitrollen van het 'Principle of Least Privilege'-werken binnen de politie? Heb jij de skills om als delivery manager te zorgen voor een betrouwbare en efficiënte levering van de producten en services binnen Privileged Access Management (PAM)? Lees dan vooral verder!

 

Wat ga je doen?

Als delivery manager binnen de Productlijn Beheertooling vervul je een sleutelrol tussen de afnemers en de technische collega’s. Je fungeert als linking pin voor de gewenste functionaliteit van (te ontwikkelen) producten en de DevOps teams die de tooling leveren. Je schakelt continu tussen uitvoerend en tactisch niveau. Het ene moment zit je in gesprek met een engineer over het oplossen van een technisch probleem en het andere moment voer je een intake met een afnemer met een nieuwe aanvraag. Hoe zorg jij ervoor dat je deze afnemer het beste helpt? Welke product kun jij hem bieden die voor deze afnemer de juiste oplossing is, technisch haalbaar is, voldoet aan life cycle management en ook nog past binnen de strategie van de productlijn? En dit alles binnen een complexe IT-omgeving binnen één van de grootste werkgevers van Nederland die zich bezig houdt met de nationale veiligheid vanuit een groot aantal disciplines. Durf jij deze uitdaging aan?

 

Je bent primair bezig met het:

 • ideeën leveren voor nieuw te ontwikkelen producten;
 • verbeteren van dienstverlening;
 • bewaken van de samenhang tussen de producten;
 • zijn van het aanspreekpunt over het volledige productportfolio van de Productlijn Beheertooling;
 • plannen van de producten;
 • leveren van input voor productplannen inzake kwaliteit, benodigde capaciteit en kostenoverzicht;
 • bewaken van performance van geleverde producten door onder andere trendanalyses;
 • leveren van input voor road maps;
 • vertalen van het productportfolio in user stories;
 • leveren van input voor de prioriteitstelling en planning van de backlogs met user stories.

 

“Mijn werkplezier haal ik uit de combinatie van het werken in het team met fijne collega’s die gaan voor een gezamenlijk doel en de maatschappelijke bijdrage die ik lever vanuit mijn specifieke kennis aan de nationale veiligheid. Energie gevend is gezamenlijk het implementeren van unieke projecten van grote omvang”. Rense Roskam, Lead engineer

 

Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van de Productlijn Beheertooling die verantwoordelijk is voor het faciliteren en ondersteunen van de bouw en implementatie van de monitoring, logging en Privileged Access Management van alle componenten van de operationele IT-infrastructuur van de politie. Hieronder valt ook het ontwikkelen, beheren, loggen en analyseren van rapportages van technische problemen. Met haar brede focus op de Dienst ICT van de politie, is de Productlijn Beheertooling een verbindende factor om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Dit alles met het doel de operationele systemen van de politie 24/7 beschikbaar te houden voor in totaal zo’n 80.000 eindgebruikers. Het team is 60 medewerkers groot en breidt nog uit. Op dit moment is er één Service Delivery Manager aanwezig. Met de in beheer name van Privileged Access Management (PAM) wordt het team uitgebreid en zoeken we een Delivery Manager. De Service Delivery Manager zorgt vooral voor de dienstverlening vanuit de Productlijn, terwijl jij je als delivery manager vooral focust op de producten die de Productlijn levert.

 

De Productlijn Beheertooling valt onder Team Support en is een onderdeel van het InfraBedrijf. Het InfraBedrijf levert servers, platformen en software conform een IaaS-, PaaS- en SaaS-servicemodel. Daarnaast innoveert, ontwikkelt (life-cycle) en beheert het InfraBedrijf de soft- en hardware gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën.

 

Wie ben jij?

Je bent een verbinder die sterk is in het afstemmen in zijn/haar taal op zowel de afnemer als engineers. Je hebt voldoende kennis en ervaring in de techniek en brengt de creativiteit en oplossingsgerichtheid mee om wensen en behoeftes van de afnemer te vertalen in de vorm van producten. Je kunt technisch inhoudelijk in gesprek met de engineers en je presenteert helder over de prestaties in de productlijn.

 

Je bent goed in het afwegen en beoordelen of producten voldoen aan de gemaakte afspraken en verwachtingen. Je kunt inhoudelijke discussies voeren, luisteren, abstraheren en samenvatten. Daarnaast ben je in staat om de procesmatige werkwijze binnen de productlijn te bewaken en verbeteren. Tijdens escalaties houd je het overzicht, stel je prioriteiten en durf je keuzes te maken. Nieuwe zaken maak je je vlot eigen zodat je snel in staat bent om te zien welke producten een meerwaarde zijn voor de politie.

 

Verder heb je:

 • een hbo-diploma in de richting van informatica;
 • bij voorkeur kennis en ervaring met Micro Focus ITOM en/of Elastic Stack en/of CyberArk;
 • kennis van licentiestructuren en kun je het ITIL beheer principes in een Agile omgeving toepassen;
 • ervaring met het besturen van complexe ketens;
 • kennis en ervaring met het managen van life-cycle management;
 • kennis, ervaring en/of certificering in DevOps methodieken.

 

Wat wij bieden

De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

 

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.903,- en maximaal € 4.685,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

 

Wat verder belangrijk is

 • Een veiligheidsonderzoek P maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.