Type:
Permanent employment
Location:
Driebergen-Rijsenburg
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
04/04/2023
Status:
Open
Apply before:
14/04/2023
Hours p/wk:
36

Description:

Cloud technologie toepassen om Nederland veiliger te maken. Daarvoor staan onze teams in Driebergen aan de lat. Jij gaat hen als delivery manager helpen. Jij bent de brug tussen de teams en de afnemers van onze diensten binnen de politieorganisatie. Kom jij ons team versterken?

 

Wat ga je doen?

Als delivery manager zorg je dat diensten volgens de vastgestelde beheer- en acceptatiecriteria ontwikkeld én geleverd worden. Dit betekent dat je met je ene been in de technologie staat en met het andere in de organisatie. Je zorgt dat risico’s voor de business beheersbaar blijven en geld slim wordt besteed, maar luistert ook naar de wens om te innoveren. Dit vraagt om het nodige balanceerwerk. Je gaat in gesprek met de (DevOps)teams die de diensten leveren en onderhouden en verleent service aan de gebruikers van onze Oracle, Linux en OpenSource- diensten.

Een beter moment dan nu kun je niet kiezen om in te stappen. Op dit moment zijn we namelijk druk met de ontwikkeling van nieuwe innoverende  oplossingen, het automatiseren van onze dienstverlening en een Agile transitie van onze organisatie. Dit zijn de volgende stappen in de uitbreiding van onze Oracle en Linux dienstverlening. Dit zien wij als voorbereiding op een volledig hybride en geautomatiseerde cloud toekomst. Kortom: in deze veelzijdige functie zit je bovenop de innovaties en bouw je mee aan de politieorganisatie van de toekomst.

Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Service level agreements afstemmen met de afnemers en de teams van de productlijn.
 • Relaties met belangrijke leveranciers van hard- en software onderhouden.
 • Security eisen zoals de ISO27001 en BIO borgen en audits laten uitvoeren.
 • Teams helpen met het vertalen van SLA’s naar beheerprocessen en KPI’s.

Je werkt nauw samen met de productlijnmanager, architecten en lead engineers van de productlijn. Tot slot begeleidt je de onboarding van nieuwe afnemers van onze diensten.

 

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor de productlijn Oracle Linux in Driebergen. De productlijn bestaat momenteel uit 6 teams. Deze teams bestaan uit gedreven engineers, solution architecten en infrastructuur ontwikkelaars. We werken zeer zelfstandig en weten onze diverse expertises goed te verenigen in de multidisciplinaire teams. Er heerst een dynamische sfeer op de afdeling waarbij er veelvuldig over de teams heen wordt samengewerkt. We staan voor een hoge mate van innovatie. Ons doel is dan ook de leading technology van vandaag in te bedden als de proven technology van morgen. Ook nu we gedeeltelijk thuiswerken blijven we betrokken en weten we elkaar te vinden om kennis te delen en voor advies. Als delivery manager zoek je regelmatig de samenwerking op met andere teams binnen de politie en ben je betrokken bij thema’s die de hele dienst aangaan, zoals veiligheid.

Als bedrijf maken we een transitie door naar een Agile gedachtengoed en DevOps invulling van werkzaamheden waar dat passend is. Als delivery manager krijg je met deze transitie te maken en kun je de organisatie helpen hier invulling aan te geven.

 

Wie ben jij?

Jij kunt prima balanceren tussen de organisatie en technologie. Jouw sociale vaardigheden komen hierbij ook goed van pas. Continu verbeteren, snel schakelen en doorpakken gaan je goed af. Wat dat betreft voel je je thuis in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Je kunt goed afwegen en beoordelen of producten en diensten voldoen aan de gemaakte afspraken en verwachtingen. Ook ga je inhoudelijke discussies aan, kun je goed luisteren én helder presenteren. Dankzij jouw nieuwsgierigheid en leergierige houding leer je de organisatie vlot kennen, zodat je weet welke producten en diensten een meerwaarde zijn voor de politie.

Verder heb je:

 • een hbo-diploma, bij voorkeur richting ICT;
 • ruime ervaring met ITSM processen en frameworks, zoals ITIL;
 • kennis van open source en cloud technologie;
 • ervaring met de Agile en DevOps werkwijze.

Heb je kennis van meer relevante processen en tools? We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief! 

 

Wat wij bieden

De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.155,- en maximaal € 5.027,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

 

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en omgevingsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.