Keywords:
ICT, Software Developer
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Published:
01/05/2017
Status:
Open
Apply before:
30/06/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Werken bij Fox-IT betekent dat je verder denkt dan de ‘status quo’. Jij begrijpt dat educatie heel belangrijk is om een theoretische basis te leggen, maar je kunt ook buiten de lijntjes denken zodat jij uiteindelijk de juiste oplossingen voor klanten kunt ontwikkelen op het gebied van Cyber Security.

De functie

Innovatie en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers voor organisatie. Daarvoor passen we de nieuwste technieken toe bij de ontwikkeling van onze producten en diensten gericht op preventie, detectie en response m.b.t. Cyber Attacks. Met veel toewijding werken we dagelijks met de nieuwste technieken en bouwen we aan nieuwe software producten. We zijn zeer toegewijd aan onze klanten en zoeken iemand die dezelfde instelling heeft. Om deze software optimaal te laten werken zijn we op zoek naar een zeer gemotiveerde Front-end engineer met gevoel voor UX!

 

Het product waar je aan gaat werken is het Cyber Threat Management platform (CTMp) dat ervoor zorgt klanten real-time inzicht hebben in hun online veiligheid. Dit platform is zowel een onderzoekstool voor ons als voor de klant, waarbij analisten continu mogelijke cyber attacks onderzoeken in Live data en inzicht geven in de cyber risico’s. Organisaties zijn binnen korte tijd op de hoogte van nieuwe dreigingen en kunnen zo adequaat reageren om aanvallen proactief te voorkomen, verspreiding tegen te houden en besmettingen op te lossen. Als Front-end engineer werk je in het CTMp development team aan de verbetering en doorontwikkeling van het platform. Vanuit jouw expertise focus jij je uiteraard op een gebruiksvriendelijke front-end waarbij je rekening houdt met de User Experience van gebruikers die belangrijke cyber incidenten af handelen.

Meer over CTMp: https://www.fox-it.com/en/our-areas-of-expertise/cyber-threat-management/

De ideale kandidaat

Je bent oplossingsgericht, hebt sterke analytische skills en doorzettingsvermogen. Jij streeft er altijd naar om je technische kennis op pijl te houden. Jij weet wat je wil en hebt gevoel voor detail, gaat voor perfectie, kwaliteit en stabiliteit en je ziet het ontwikkelen van cyber security software als een zeer belangrijke noodzaak. Herken jij jezelf als brug tussen techniek en gebruikers en heb je gevoel voor implementatie van interfaces waar gebruikers onder druk de juiste beslissingen kunnen nemen?

Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Zeer gemotiveerd is;
 • Een echte teamplayer is;
 • Detail gericht, kritisch en alert is;
 • Leergierig is;
 • Affiniteit heeft met software ontwikkeling met de nadruk op front-end development;
 • Ervaring met HTML5 / SASS / CSS / Javascript / Webframeworks ;
 • Affiniteit met User Interaction en User Experience;
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied front-end ontwikkeling;
 • HBO+ denk niveau.

Aanbod

 • Een uitdagende omgeving met vooruitstrevende product ontwikkelingen;
 • Werken in een platte organisatie waarbij iedereen zijn stem mag laten horen en met nieuwe oplossingen en ideeën mag komen;
 • Deel uitmaken van een multidisciplinair ontwikkelingsteam;
 • Samen met andere front-end en User Interaction/Experience engineers ons product verbeteren en door ontwikkelen;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in het Cyber Security vak.

Werken bij Fox-IT

Fox-IT is leidend in de wereld van cyber security door het ontwikkelen van innovatieve cyber security oplossingen. In onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen zijn we altijd op zoek naar de beste nieuwe collega’s. Bij Fox-IT werk je met zeer gedreven en gepassioneerde collega’s, de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten. Wil jij onderdeel zijn van een unieke organisatie en tegelijkertijd bijdragen aan een veiligere samenleving?

Reageer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat het ons weten! Stuur een mail (met CV en motivatie) aan vacatures[at]fox-it.com of solliciteer via de website (rechts bovenin). Heb je een vraag? Bel Laura Voorsluijs op +31(0)6 186 53 817.


Uit veiligheidsoverweging verzenden wij geen automatische ontvangstbevestiging. Binnen 8 werkdagen nemen we contact met je op;
Meer weten over Fox-IT: lees ons Manifest;
Een uitgebreide screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure binnen Fox-IT;
Open sollicitaties zijn van harte welkom op vacatures[at]fox-it.com;
Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.