Keywords:
Cyber, Security, Security Domain, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Naarden
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
18/12/2018
Status:
Open
Apply before:
16/07/2019
Hours p/wk:
36

Description:

Als Forensisch IT Expert lever jij de IT expertise en kennis die nodig is voor het goed kunnen uitvoeren van onderzoek. Jij bent de expert als het gaat om het identificeren en veiligstellen van relevante elektronische data uit verschillende IT omgevingen.

 

Door jouw brede kennis van hardware, netwerken, besturingssystemen, databases, cloud oplossingen en virtualisatie technologie├źn ben je in staat om voor jou onbekende IT omgevingen in korte tijd te doorgronden. Je begrijpt hoe processen van organisaties in elkaar zitten en welke impact jouw acties op het kernproces van de klant hebben.

 

Microsoft Windows omgevingen en VMWare kennen voor jou geen geheimen.

 

Wie ben jij?

Jij omschrijft jezelf als een technisch / IT expert. Wellicht ben je in het verleden systeembeheerder geweest. Je ziet het als een uitdaging om binnen uiteenlopende IT omgevingen op zoek te gaan naar relevante data en deze op een veilige manier te extraheren en doorzoekbaar te maken. Als persoon ben je initiatiefrijk, ondernemend en flexibel.

 

Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Informatica eventueel aangevuld met relevante certificeringen;
  • Je beschikt over aantoonbare brede kennis van IT;
  • Ervaring met forensische software (commercieel en open source) is een pre;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken en weet daarbij hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • Je stelt jezelf proactief op (zelfstarter) en bent een goede teamspeler;
  • Je beschikt over uitstekende data-analyse vaardigheden, en hebt oog voor detail.

Interesse?
Solliciteer direct via onderstaand formulier of neem voor meer informatie gerust contact op met Rob Otjens via 035 69 46 111.