Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
12/08/2021
Status:
Open
Apply before:
27/06/2022
Hours p/wk:
32

Description:

De S/4 HANA developer van de toekomst kan zowel goed overweg in de backend als in de frontend. Als Full Stack Developer hou je je bezig met ABAP, ABAP on HANA en OData en… jouw innovatieve ideeën? Er wordt altijd gewerkt aan nieuwe innovatieve oplossingen Ervaring hierin is ook een must. Het zou een welkome aanvulling zijn als je ook ervaring hebt met Fiori configuratie, troubleshooting en development. Daarnaast is het van belang op de hoogte te zijn van nieuwe development frameworks, zoals bijv. RAP en CAP.


Met jouw creativiteit krijg je de kans te bouwen aan toekomstbestendige software.


Jouw rol
Je maakt deel uit van een ontwikkelteam met gedreven professionals. Samen met je team lever je een bijdrage aan het voortdurend verbeteren en opleveren van waardevolle software. Je zal worden ingezet op projecten bij toonaangevende klanten waar we S/4 HANA implementeren. Elk project is anders en het is jouw uitdaging om de behoefte van gebruikers om te zetten naar generieke en herbruikbare componenten.


Je weet wanneer je moet ontwikkelen in de “core” en wanneer “side-by-side” de beste optie is. Je bent een ambassadeur van nieuwe ontwikkel technieken en zorgt ervoor dat we ontwikkelen conform de juiste standaarden.Naast het klantenwerk ga je aan de slag met innovatie. Er zijn verschillende initiatieven die als doel hebben om “Intelligent Technologies” te positioneren bij onze klanten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een jaarlijkse Innovation Challenge.We vinden het belangrijk dat je proactief bent en kennis deelt met je collega’s en zo ook de SAP Community.

 

Het team

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische blueprint van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

 

Gebaseerd op de roadmaps van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. In het blueprint proces zul je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties. Met een internationaal team van UX-designers, data scientists en creativelingen werk je aan innovatieve end-to-end projecten om de blueprint van onze klanten naar een nóg hoger level te tillen.

 

Qualifications

Jouw achtergrond

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding met IT component
  • Je kunt concepten vertalen naar functionele software en bent in staat abstract te denken
  • S/4 HANA project ervaring
  • Je hebt een proactieve werkhouding, bent leergierig, analytisch, collegiaal, flexibel, doelgericht en werkt gestructureerd
  • Je communiceert duidelijk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal, zowel woord als geschrift
  • Bereid om te reizen (dit zal altijd in goed overleg plaatsvinden)

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden. 

 

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende: 

  • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)
  • Een onkostenvergoeding
  • Korting op Accenture aandelen
  • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken 

Geïnteresseerd?Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt?  Meld je aan en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sjaariefa Dijker, sjaariefa.dijker@accenture.com.