Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
17/07/2023
Status:
Open
Apply before:
30/01/2024
Hours p/wk:
32

Description:

Werken in IT bij een organisatie die wetenschappelijk onderzoek bevordert en financiert? Is dat boeiend? Reken maar! NWO staat aan de vooravond van een ingrijpende digitale transformatie. Hiervoor zoeken we IT’ers die met ons mee willen.
 

Wat ga je doen?

Dat hangt af van jouw achtergrond, ervaring en werk- en denkniveau. Van jouw wensen en van waar jij denkt dat je het meest tot je recht komt. Ons hele digitale fundament wordt vernieuwd, tegelijkertijd moeten onze basiswerkzaamheden probleemloos blijven doorlopen. Dat vraagt om tal van functies, van systeembeheerder tot IT-architect, van product owner tot scrum master, van business analist tot information security officer.

Met jouw talenten en technische kennis en skills zorg je ervoor dat de dagelijkse operatie soepel blijft verlopen. We gaan begin 2024 over op agile werken, dus in multidisciplinaire teams. Elk team is verantwoordelijk voor een waardestroom, met een eigen digitaal product. Die waardestromen zijn het primair en het secundair proces, de digitale werkplek, de samenwerkingsplatformen en de technologieplatformen.

Ook draag je bij aan de ingrijpende veranderingen die NWO de komende jaren doorvoert binnen het IT-landschap. Onder meer cloud first, best of suite, modulariteit, zero trust architectuur en security, privacy & compliancy by design zijn de uitgangspunten bij het ontwerpen en bouwen van het nieuwe digitale fundament van NWO.

 

Dit breng je mee

Je begrijpt: we zoeken niet één type IT’er. Niet ‘alleen’ de analytische applicatiebeheerder, de niet gek te krijgen product owner, gestructureerde data-analist of strategische business analist. Maar ook inventieve, creatieve geesten (met een flinke scheut tech-bloed in de aderen) die het spannend en uitdagend vinden om deel te zijn van een ingrijpende transformatie, deze samen in gang willen zetten én houden en die willen toewerken naar resultaat.

Dat vergt flexibiliteit en veerkracht. Durf om eens een fout te maken, daarvan te leren en vervolgens door te pakken. Het vermogen om uitdagingen te zien als kansen.

 

Hier kom je te werken

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) is verantwoordelijk voor alle digitale voorzieningen bij NWO en bestaat op dit moment uit vier teams: Systeembeheer, Applicatiebeheer, Informatievoorziening en Werkplekondersteuning. Begin 2024 gaat I&A agile werken. De waardestromen krijgen de focus, de teams worden hierop ingericht.

I&A telt zo’n 40 medewerkers op twee locaties: Den Haag en Utrecht. Zij werken hybride; deels op kantoor en deels thuis. We houden bij NWO van teams met een mooie mix. Qua leeftijden, achtergronden, ideeën en ervaringen. Bij I&A werken doorgewinterde professionals, jonge talenten en alles daar tussenin. Hoe meer verschillende perspectieven, hoe waardevoller. NWO’ers hebben ook veel gemeen: we zijn ambitieus, gedreven door kwaliteit en voelen ons verbonden met ons werk. We willen van elkaar leren en samen beter worden, in een open en prettige sfeer.

 

Dit bieden wij jou

Vanzelfsprekend zijn de basics goed geregeld. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, kijk maar in de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoekinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Als het aan beide kanten lekker loopt, is er mogelijkheid voor verlenging of een vast dienstverband. We werken hybride (deels op kantoor - in Den Haag en Utrecht - en deels thuis). Je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook krijg je:

• 8% vakantiegeld
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• een zeer ruime verlofregeling
• deels doorbetaald ouderschapsverlof
• korting op je aanvullende ziektekostenverzekering
• tal van opleidingsmogelijkheden

• een vergoeding voor thuiswerken
• een NS businesskaart als je met het openbaar vervoer reist
• de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon van NWO.

Bovendien:

• mag je aan de slag met nieuwe technologieën
• krijg je volop ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven
• maak je deel uit van een club enthousiaste, gedreven mensen, die hard werken en het leuk met elkaar hebben
• kom je in een omgeving waar werk en resultaat belangrijk zijn, maar jouw privéleven net zo belangrijk
• en: je draagt bij aan iets zinvols voor de maatschappij: de bevordering van wetenschappelijk onderzoek.

 

Over NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact – oftewel het succes van NWO – valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

 

Kom jij samen werken aan wetenschap?

Wil jij echt iets teweegbrengen met jouw IT-talent, outside-the-box ideeën, frisse inbreng, gedurfde aanpak en/of juist je zorgvuldig opgebouwde track-record en jarenlange ervaring? NWO kan jouw playground zijn: dé plek voor een vliegende start van jouw carrière in IT, de omgeving waar je jezelf (door)ontwikkelt of die waar je al je opgedane kennis en skills kunt toepassen en laten renderen.