Keywords:
Security, consultancy
Type:
Permanent employment
Location:
Nijmegen
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
26/10/2020
Status:
Open
Apply before:
19/05/2021
Hours p/wk:
40

Description:

HOW IT’S MADE
Hoe ontwikkel je een hybride blockchain? Hoe maak je het mogelijk dat groenten en fruit kan worden geteeld zonder daglicht? Hoe wordt een lege oliefles gerecycled tot een verpakking voor biefstuk? Hoe zorg je ervoor dat de camera’s van een zelfrijdende auto een stabiel beeld geven?

 

Ben jij van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd? Heb jij een vergaande affiniteit met technologie en innovatie? Dan kun je in ons vak onderscheidend zijn. Jouw oprechte nieuwsgierigheid naar “How it’s Made” schept namelijk vertrouwen bij onze opdrachtgevers. Het zorgt voor de informatie die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Het opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Als Junior Consultant Funding bij Leap is iedere dag als een aflevering van het programma How it’s Made, de Keuringsdienst van Waarde of je favoriete tech vlog.

 

 

HOW IT’S DONE
Je krijgt alles te weten over hun innovatie- en groeiplannen en kijkt je ogen uit. Als Junior Consultant bij Leap ga je vanaf je eerste werkdag samen met ervaren Consultants op bezoek bij onze opdrachtgevers uit de technologische industrie en ICT-branche. Dit houdt in dat je met directie en management spreekt over (High Tech) product- en procesinnovaties, (internationale) investeringsplannen, duurzaamheidsprojecten en Business Innovation. Voor deze plannen breng je direct de financieringsmogelijkheden in de vorm van belastingreductie, subsidies en kredieten in kaart en maak je samen een plan voor het verzilveren hiervan. Bovendien organiseer en optimaliseer je het innovatieproces bij je opdrachtgever. Je neemt samen met een ervaren collega het gehele project voor je rekening; van het schrijven van een aanvraag tot en met de definitieve afhandeling en inbedding in de organisatie.

Het organiseren en behouden van een optimale financiering is geen eenvoudig werk, er komt veel bij kijken. Een goede business case, een helder projectplan, een onderbouwing van de technologische uitdaging en een sluitende begroting. Je neemt zoveel mogelijk werk bij jouw opdrachtgever uit handen. Logisch, want de core business van jouw opdrachtgever is niet het verkrijgen van financiering voor innovatie. Dat doen wij.

 

Wij zijn er bij als een project ontstaat en als een project wordt afgerond, soms pas na enkele jaren. Wij blijven altijd betrokken, want innovatie is een dynamisch en terugkerend proces. Alleen op die manier vertrouwt een opdrachtgever ons ook de volgende klus toe. Bij Leap is alles gericht op een constante kwaliteit en op lange termijn relaties met opdrachtgevers.

Er wordt van je verwacht dat je na je inwerkperiode actief bezig bent om kansen te spotten en trends in de markt te signaleren om vervolgens proposities en producten te ontwikkelen, ofwel dat je actief meewerkt aan groei van de klanten- en opdrachtenportefeuille.

 

 

HOW YOU’RE MADE

 • Je hebt een afgeronde technische HBO/WO opleiding (bijv. Bedrijfskundige Informatica, Werktuigbouwkunde, of vergelijkbaar);
 • Je hebt affiniteit met technologie, ICT, innovatie en business development;
 • Je wil ondernemers helpen een stap voorwaarts te zetten;
 • Je bent proactief, communicatief sterk, assertief, representatief en ondernemend;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent bewezen in staat zelfstandig en in teams te werken.

 

OUR OFFER

 • Een marktconform salaris;
 • Bonusregeling;
 • Snelle doorgroeimogelijkheden;
 • Training & opleiding (on the job en extern);
 • Laptop;
 • Lease auto;
 • iPhone.