Op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw vaardigheden als Junior Projectleider ICT / Business Analist volledig tot hun recht komen? Bij de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa) hebben we een uitdagende vacature die perfect bij jou past! Als jij graag een actieve rol wilt spelen in het realiseren van IT-oplossingen die bijdragen aan een beter klimaat, dan is dit jouw kans. Heb je interesse? Reageer en bel vooral even, dan vertel ik je alles over onze organisatie en waarom werken bij de NEa zo leuk is in deze wereld waarin wij actief zijn.
Over ons: De NEa vervult een cruciale rol in het Nederlandse klimaatbeleid door regelgeving uit te voeren en toezicht te houden op de naleving ervan. Met een groeiende behoefte aan ondersteuning breiden we ons team uit, en jij kunt onderdeel worden van ons ambitieuze INFO-team, dat zich richt op essentiële aspecten zoals Informatiebeheer, Compliance, Informatiebeveiliging en Privacy.
Jouw rol: Als Junior Projectleider ICT / Business Analist bij de NEa krijg je de kans om aan diverse uitdagende projecten te werken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het vertalen van organisatorische behoeften naar technische mogelijkheden, het coördineren van implementaties, en het fungeren als eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde zaken. Je werkt nauw samen met collega's en externe leveranciers om innovatieve oplossingen te realiseren die de NEa naar een hoger niveau tillen.
Wat bieden wij? Een afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie die een belangrijke rol speelt in het klimaatbeleid. Een informele werkomgeving met een platte organisatiestructuur en een laagdrempelig managementteam en bestuur. Professionele ondersteuning van ervaren collega's binnen een collegiale en stimulerende werksfeer. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons gedreven team bij de NEa!
Een enthousiaste professional met een afgeronde HBO- of universitaire opleiding in een relevante richting, zoals ICT.
Minimaal twee jaar ervaring in projectleiding en business analyse, bij voorkeur met implementatie van relatiebeheersystemen en intranetten.
Verlenen van gebruikersondersteuning bij IT-gerelateerde zaken en uitvoeren van functioneel beheer voor een aantal NEa-applicaties.
Uitstekende communicatieve vaardigheden, samenwerkingsvaardigheden en organisatiebewustzijn.
Creativiteit en oplossingsgerichtheid om behoeften om te zetten in concrete oplossingen.
Kennis en ervaring met Agile/Scrum, DevOps, Prince2 en het vertalen van functionele eisen naar epics, features en user stories.
Actuele kennis van ICT-oplossingen, en ervaring met low code platforms of (web)applicatieontwikkeling is een pré.
Bereidheid om incidenteel buiten reguliere werktijden beschikbaar te zijn voor ondersteuning bij implementaties.
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
De kennismaking en selectieprocedure bestaan uit minimaal twee gespreksrondes en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.
Het inwinnen van referenties of een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Collega's van binnen de Rijksoverheid met een vast dienstverband kunnen gedetacheerd c.q. overgenomen worden met behoud van de huidige contractvorm.
Heb je (nog) geen vast dienstverband als rijksambtenaar, dan start je met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.
Na sluitingsdatum zijn de vacaturetekst en de gegevens van de vacaturehouder online niet meer zichtbaar. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen, verzoeken wij je de vacaturetekst te downloaden en te bewaren.
Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.