Type:
Permanent employment
Location:
Heerlen
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
12/08/2021
Status:
Open
Apply before:
25/04/2022
Hours p/wk:
32

Description:

De continue technologische ontwikkelingen en veranderende digitale wereld vragen om technische talenten die op nieuwe manieren samenwerken en opereren in het bedienen van onze klanten. Als Junior Technologie Associate ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en levering van intelligente technologische oplossingen aan interne en externe klanten binnen een divers scala aan projecten. Dit kan variëren van Robotic Process Automation, Cloud Engineering tot Software Application Development. Je maakt deel uit van de snelgroeiende groep van Junior Technologie Associate binnen Accenture Innovation Center for Smart Services in Heerlen. Als je op zoek bent naar een carrière boordevol trainingen en on-the-job learnings en het is je doel is om je verder te ontwikkelen in het technologische domein, dan is deze positie wellicht perfect voor jou.

 

Jouw team

Accenture Technology maakt gebruik van design thinking, inzichten uit de industrie en de nieuwste digitale en beveiligingsmethodologieën om klanten te helpen bij het innoveren, groeien en verbeteren van hun bedrijf. Dankzij onze expertise, capaciteiten en ervaring vertrouwen onze klanten (waaronder enkele van de grootste merken ter wereld) op ons om de juiste oplossingen voor hun behoeften te vinden.

 

Samen met onze getalenteerde internationale collega's richten wij ons op het verbinden van de behoeften van bedrijven met de nieuwe mogelijkheden die de technologische vooruitgang met zich meebrengt. Want daar liggen de echte uitdagingen: dingen uitvinden en testen die nog nooit eerder zijn geprobeerd, nieuwe toepassingen klaarmaken voor uitrol, en uiteindelijk klanten begeleiden bij het selecteren en implementeren van de juiste technologieën - waaronder state-of-the-art beveiligingsoplossingen - om hun bedrijf te transformeren.

 

In het Accenture Innovation Center for Smart Services in Heerlen brengen we de nieuwste technologieën naar onze wereldwijde klanten om toonaangevend te worden in hun sector. In ons kantoor hebben we de juiste mix van vakexperts en innovatieve afgestudeerden om creatieve, slimme en industrieveranderende oplossingen te bieden. Van Blockchain tot Robotics Process Automation en Project Management Officer tot Cloud Services. We willen niet alleen impact maken op onze klanten, maar ook op de mensen om ons heen en de regio waarin we werken en wonen, bijvoorbeeld via de lokale initiatieven van ons Corporate Citizenship Program. Met de juiste persoonlijke begeleiding en de lokale en internationale projecten bieden we je de mogelijkheid om op je best te zijn en je carrière vorm te geven.

 

Jouw achtergrond

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde MBO-4 opleiding in ICT, Data, Software Development of een andere gerelateerde studie. Eerdere ervaring op het gebied van technologie is een pré.

 • Vloeiend in Nederlands en Engels;
 • Duits is een pré;
 • Agile minded, team-player, leergierig en klantgericht;
 • Oprechte interesse in de nieuwste technologieën en drive om verder te leren en je deze technologieën eigen te maken en toe te passen;
 • Web-, applicatie- en platformontwikkeling en implementaties interesseren je. Kennis van en ervaring met applicatie- en integratiesoftwareontwikkeling zijn een pré (o.a. HTML, Javascript, XML, Python, NodeJS, Typescript, Java). 
 • Cloud georiënteerde business en hyperscaler technologie (e.g. AWS, GCP en/of Azure) interesseren je. Cloud engineering of architectuur kennis en ervaring zijn een pré (bijv. Docker, Terraform, Kubernetes)
 • Ervaring met Blue Prism, UiPath, of Automation Anywhere heeft de voorkeur, heb je geen ervaring met deze tools dan leiden we je op.

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken - en te blijven leren. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een wereldwijd bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse.  Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we echt trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid en eerlijkheid, gelijkheid, gezond verstand en realisme. We willen de ware jij leren kennen en je helpen te ontdekken en te groeien - waar je ook goed in bent. Je krijgt dus altijd veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je specifieke functie vaardigheden en expertise te verbeteren.

 

Naast onze spraakmakende, uitdagende projecten en onze werkomgeving bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een flexibele vervoersregeling die past bij jouw persoonlijke situatie (flexibel budget inclusief NS-business card)
 • Een onkostenvergoeding
 • Korting op Accenture aandelen
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben je klaar om bij Accenture aan de slag te gaan als Junior Technologie Associate? Solliciteer dan nu en verander de wereld om je heen.

 

Vragen? Neem contact op met Julie Brouwer, julie.brouwer@accenture.com