Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
12/08/2021
Status:
Open
Apply before:
27/02/2022
Hours p/wk:
32

Description:

Kom werken bij Accenture en sluit je aan bij een bedrijf dat toonaangevende organisaties en gemeenschappen transformeert. De enorme schaal van onze capaciteiten en klantbetrokkenheid en de manier waarop we samenwerken, opereren en waarde leveren, biedt een bijzondere mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Kies Accenture en maak het leveren van innovatief werk een onderdeel van jouw uitzonderlijk carrière. 
 

Your job

Het analyseren en mitigeren van CDD-risico’s voor nieuwe (NCTO) en bestaande (PR/EDR/REM) klanten. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen dossier en workload (eigenaarschap) waarbij je jezelf en het team committeert aan doelstellingen op zowel kwantiteit als kwaliteit. Je zorgt ervoor dat je deze doelstellingen behaalt, zowel zelf als het team, en trekt tijdig aan de bel wanneer dit niet lijkt te lukken (ondernemerschap). Om de snelheid in jouw dossiers te houden maak je gebruik van de combinatie deskresearch en klantcontact. Je schroomt niet de telefoon te pakken om de klant jouw vragen te stellen (belvaardigheid en lef). Je bent altijd op zoek naar de juiste connectie met de klant. Inwerktijd is 0-2 maanden, waarbinnen je na 4 maanden in ieder geval op het wenselijke productieniveau zit.

 

Your background

  • HBO werk- en denkniveau
  • 1-3 jaar werkervaring in een financiële instelling
  • CDD ervaring
  • Kennis van bedrijfsstructuren en rechtsvormen
  • Competenties: eigenaarschap, ondernemerschap, communicatief vaardig, flexibel, analytisch en gestructureerd

Our offer

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte "jij" leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden. 

 

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

  • Een flexibele vervoersregeling die bij jepersoonlijke situatie past
  • Een onkostenvergoeding
  • Korting op Accenture aandelen

Interested?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

 

Vragen? Neem contact op met Tim Boerakker, via t.boerakker@accenture.com