Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
19/09/2016
Status:
Open
Apply before:
30/04/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Draai mee met projecten voor de eigen infrastructuur maar ook voor businesslines en klanten.

 

Jij bent iemand die graag zijn tanden zet in vraagstukken rondom de configuratie en het beheer van Linux en/of BSD servers. Ook ben je in staat om je kennis over te dragen aan mensen die met “andere” operating systems werken.

 

Het bedrijf

Fox-IT is het meest innovatieve IT Security bedrijf in Nederland en dé expert op het gebied van informatiebeveiliging, cybercrime en digitaal rechercheonderzoek. Met een enthousiast team van meer dan 200 zeer betrokken en gedreven medewerkers vertalen wij de ambities van onze klanten in concrete security oplossingen. Innovativiteit, vertrouwelijkheid, een excellente reputatie en drive tot ontwikkeling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

 

De functie

Voor onze IT afdeling (Infrastructure & Services) zijn wij op zoek naar versterking. Ons team bestaat op dit moment uit 3 gedreven en gemotiveerde techneuten. Wij houden ons bezig met het beheer en onderhoud van onze infrastructuur en zijn tevens verantwoordelijk voor allerlei (verbeter) projecten op dit vlak.

 

Je zorgt samen met je collega’s voor de technische infrastructuur van Fox. Dat security hierin een belangrijk onderdeel is, spreekt voor zich. Je hebt hier dan ook een bovengemiddelde interesse in, zonder dat je hierin doorslaat of de belangen van je collega’s uit het oog verliest.

 

Je draait mee met projecten voor de eigen infrastructuur maar ook voor businesslines en klanten als dit zo uitkomt. Dit kan als projectdeelnemer maar ook als projectleider; dit is afhankelijk van jouw ervaring op dit gebied.

 

Jouw profiel

Je bent niet bang voor het dragen van de verantwoordelijkheid voor sommige van onze kritieke systemen.  Je bent servicegericht en behulpzaam. Je behandelt iedere Fox-IT medewerker zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Je bent duidelijk in wat ze wel (en niet) van je kunnen verwachten.

 

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en uitstekende (diepte) kennis van Linux / Unix. Je bent een initiatiefrijk persoon die niet gaat zitten wachten tot er werk op hem afkomt. Je maakt er een sport van om alles nog ‘net een beetje beter’ te maken en doet hier ook concreet voorstellen voor.

 

Je hebt affiniteit met IT security en je kiest bewust voor Fox-IT. Onze missie  – “For a more secure society” – is voor jou een belangrijke drijfveer om bij ons te willen werken!

 

De ideale kandidaat….

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring in de functie van systeem- of infrastructuurbeheerder;
  • Heeft diepgaande kennis van Linux / Unix;
  • Vindt het geen probleem om met Windows specialisten samen te werken.

 

Reageer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat het ons weten! Stuur een mail (met CV en motivatie) aan vacatures[at]fox-it.com of solliciteer via de website (rechts bovenin). Heb je een vraag? Bel Laura Voorsluijs op 06 186 53 817..

 

Uit veiligheidsoverweging verzenden wij geen automatische ontvangstbevestiging. Binnen 8 werkdagen nemen we contact met je op;
Meer weten over Fox-IT: lees ons Manifest;
Een uitgebreide screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure binnen Fox-IT;
Open sollicitaties zijn van harte welkom op vacatures[at]fox-it.com;
Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.