Keywords:
Security, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
11/09/2017
Status:
Open
Apply before:
16/07/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Functiebeschrijving:

Maak jij de wereld van zorg en gezondheid weerbaar en veiliger? Wij zoeken de security specialist die Fort Knox als standaard heeft.

CGI is dé innovatieve leverancier die wereldwijde kennis van business, branches en technologische know-how met elkaar samenbrengt. Met onze speerpunten: IT Modernization, Cyber security, Big data analytics en Enterprise Mobility, helpen we de regionale klanten in hun strategie gereed te zijn voor een digitale toekomst.

Samen met 250 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities. Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio.

Je gaat werken in het nieuw te vormen Security Health team in Noord Nederland om samen de informatie beveiliging voor zorg- en gezondheidsinstellingen verder te verbeteren en daarmee (nieuwe) instellingen te helpen bij hun digitale transformatie.

CGI is in 2017 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. Wij bieden je een uitdagende functie in het Noorden van Nederland inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Wij zoeken Medior en Senior Security Specialisten die de rol en het proces van securitymanagement- en infrastructuur kan verbeteren. Iemand die awareness weet te genereren en zorgt dat IT veilig kan worden gemoderniseerd.

 

 

   Criteria:

  • Afgeronde HBO-opleiding ICT of Informatica
  • Minimaal vijf jaar ervaring in de ICT, waarvan twee / vier jaar als Security Specialist
  • CISSP of CISA gecertificeerd of gelijkwaardig met aanvullende certificering (MCITP, CCNP of RHCE)
  • Kennis van en ervaring met COBIT en SOX, Advanced Threat Protection, Encryptie,
    Certificatenbeheer, PKI, Antivirus, Anti-malware, Webservice Protection.

Interesse?
Solliciteer direct of neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

 

 

 Wat mag je van ons verwachten:

 

Bij CGI stáán we voor onze projecten. Omdat we trots zijn op de waarde die we daarmee aan onze klanten leveren en op de impact van ons werk op de maatschappij. We noemen onze medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 68.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor onze klanten – en voor onze members.

Lees meer op http://www.cginederland.nl

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

Kandidaten van externe bureaus waarmee wij geen samenwerkingsverband hebben, nemen wij niet in behandeling.

We zijn een werkgever die gelijke kansen voor iedereen aanbiedt.