Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
05/03/2024
Status:
Open
Apply before:
01/06/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Ben jij klaar met je VWO en wil je een technische bacheloropleiding volgen mét een leidinggevende functie in het vooruitzicht? Zet dan jouw talenten in als Projectleider ICT. Je geeft dan leiding aan een afdeling binnen de organisatie Communicatie- en Informatiesystemen (CIS) van de Koninklijke Luchtmacht.

 

DIT GA JE DOEN

ICT, radio- en satellietcommunicatiemiddelen zijn onmisbaar voor Defensie. Als Officier ICT geef jij leiding aan een afdeling die verantwoordelijk is voor deze systemen. Samen met jouw mensen zorg je voor de inzetbaarheid van de middelen die nodig zijn. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken; van de inzetbaarheid van personeel tot aan de opleidingen die jouw mensen moeten volgen. Uiteraard houd je alle radio- en satellietcommunicatiemiddelen in stand, adviseer je over de aanschaf, inzet en vervanging van CIS-middelen en ben je intensief bezig met de ICT-techniek van de Luchtmacht. Lijkt het je leuk om te werken in een buitengewoon technische omgeving én een team aan te sturen? Dan zit jij als Officier ICT helemaal op je plek.

 

Pluspunten van deze functie

 • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling netto een aangename verrassing op.

 • Werksfeer: nergens vind je zo’n hecht team van collega’s als bij Defensie.

 • Uitdaging: je werkt met uniek materieel in een bijzondere werkomgeving en krijgt veel verantwoordelijkheid.

 • Doorgroeimogelijkheden: Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je (betaald) opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

 

HIER GA JE WERKEN

 

Je kunt op verschillende locaties van Defensie verspreid over Nederland komen te werken. Daarnaast kan je af en toe ingezet worden bij oefeningen in binnen- en buitenland en uitzendingen.Voordat je als Officier ICT aan de slag gaat, volg je de vierjarige Militair Wetenschappelijke Officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda en aansluitend de vakopleiding. De Militair Wetenschappelijke Opleiding die je zal gaan volgen, is de bacheloropleiding Militaire Systemen & Technologie.

 

ONTMOET ONS

Wil je Defensie echt leren kennen en ervaren? Tijdens een event of webinar krijg je meer gevoel bij het werk, en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Plan dus snel een kennismaking.

 

JOUW LOOPBAAN

Als Officier ICT geef jij bijvoorbeeld leiding aan de afdeling die verantwoordelijk is voor alle CIS-systemen. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de inzetbaarheid.

 

Wanneer je doorgroeit krijg je meer leidinggevende verantwoordelijkheden of complexere projecten.

 

JOUW PROFIEL

Je bent in het bezit van een VWO-diploma (met wiskunde B en Natuurkunde) of een HBO-propedeuse (+VWO-certificaat voor wiskunde B/natuurkunde) in de richting van Elektrotechniek, ICT of Technische Informatica. Hierbij zijn wiskunde B en natuurkunde afgerond met minimaal een 5,5. Een andere mogelijkheid is een vergelijkbaar buitenlands diploma, aangevuld met een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Nederlands (of Nederlands als tweede taal NT2 Staatsexamen II) en een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Engels.

 

Je bent tussen de 17 jaar en 27 jaar en 11 maanden

Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

 

BELASTBAARHEID

Om bij Defensie te kunnen werken, is het belangrijk dat je een goede fysieke conditie hebt. Daarom is de fysieke keuring een onmisbaar onderdeel van de sollicitatieprocedure. En om je hier goed op voor te bereiden, hebben we speciale trainingsschema’s ontwikkeld.

 • €3.850 ~ €4.250 salaris

   

 • €1.200 bonus per jaar

   

 • 23 ~ 30 vrije dagen per jaar

   

 • Kosteloos je rijbewijs halen

   

 • Locatie: Breda