Keywords:
beveiliging, Management
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
11/09/2017
Status:
Open
Apply before:
07/06/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij een commercieel gedreven peoplemanager? Heb je affiniteit met beveiliging? Wil jij dagelijks operationeel leidinggeven aan een grote en diverse groep mensen binnen een omgeving waarin we medewerkers stimuleren om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Dan maken we graag kennis met jou!
 
In de functie van Operationeel Manager Visitatie ben je verantwoordelijk voor je eigen cluster teamleden die bij onze klant op Schiphol werkzaam zijn. Je team bestaat uit minimaal 100 security professionals. Je rapporteert aan de Manager Visitatie. Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de personele inzet, klant- en medewerkers tevredenheid en alle cijfermatige, administratieve en HR gerelateerde activiteiten. Hierin werk je nauw samen met de planning en backoffice. Samen met jouw collega managers weet je jouw teamleden op een motiverende manier aan te sturen en het beste uit hen te halen. Je zoekt proactief contact met je teamleden en zorgt ervoor dat je bereikbaar en benaderbaar bent voor hen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van de klant. Je voert gesprekken met de klant over de operationele dienstverlening en toetst of deze conform de afspraken wordt uitgevoerd. Het operationeel onderhouden van de relatie met de klant is belangrijk, waarbij er van je verwacht wordt dat je scherp blijft op zowel kwaliteit als kwantiteit. Voor deze rol zijn wij opzoek naar een echte peoplemanager die G4S, de medewerker en de klant met elkaar kan verbinden. Je moet het een uitdaging vinden om op een proactieve manier met je medewerkers aan de slag te gaan en samen met hen mooie resultaten neer te zetten. Daarnaast weet je op een soepele wijze om te gaan met organisatiepolitiek, zowel binnen G4S als bij de klant. Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:

 • Minimaal een afgerond HBO opleiding hebt
 • Minstens 5 jaar leidinggevende werkervaring hebt
 • Ervaring hebt met het aansturen van grote groepen (minimaal 80 medewerkers)
 • Een motiverende leidinggevende bent, die goed in teamverband kan werken.
 • Ervaring hebt met het beheren van klantrelaties

 Daarnaast ben je:

 • Stressbestendig en besluitvaardig
 • Resultaatgericht en analytisch sterk
 • Klantgericht en heb je oog voor de kwaliteit van dienstverlening

Een veelzijdige functie bij één van de grootste werkgevers ter wereld. Bij G4S worden jouw prestaties gewaardeerd en bieden we je kansen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 • Een enthousiast team dat jou graag helpt om je verder te ontwikkelen in je functie
 • Een jaarsalaris tussen de € 40.362,- en € 49.476,- inclusief 8,5% vakantietoeslag o.b.v. een fulltime dienstverband (salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring)
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra roostervrije tijd te kopen
 • Een uitstekende pensioenregeling

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button bovenaan de vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Susan Perrier (Recruiter) op 06-20091242.

Een assessment en antecedentenonderzoek maken deel uit van de selectieprocedure.