Keywords:
Cyber, Security, ICT, Software Developer
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Published:
01/05/2017
Status:
Open
Apply before:
30/06/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Jij bent oplossingsgericht, je hebt een sterk analytisch vermogen en jij probeert je kennis en technische skills wat betreft coding continu up-to-date te houden. Jij ziet in dat Security een belangrijk thema is bij het bouwen van kwalitatieve software.

Hoe je deze baan omschrijft in één zin?

“Ik schrijf software voor de Fox DataDiode waarmee netwerken beveiligd worden tot en met de hoogste beveiligingsniveaus in Nederland en internationaal.”

De Afdeling

De Businessunit High Assurance van Fox-IT levert cyberbeveiligingsoplossingen voor zeer kritieke omgevingen: plekken die te maken krijgen met de zwaarste (cyber)bedreigingen waar de beveiliging het niet mag laten afweten. High Assurance richt zich op de (inter)nationale markt, specifiek op twee hoofdsegmenten: Overheid/defensie en Industrial Control Systems (ICS). De DataDiode garandeert dat de netwerk verbinding één kant op werkt, waardoor vertrouwelijke informatie niet bloot komt te liggen voor ongewenste belangstellenden zonder de productiviteit van de dagelijkse  operatie te belemmeren.

De functie

Innovatieve software ontwikkelen is de core business van Fox-IT. Hiervoor is Fox-IT continu op zoek naar nieuwe top developers voor verschillende business units. Voor de doorontwikkeling van de Fox DataDiode zijn we op zoek naar een developer die zichzelf herkent in het volgende:

 • Je kunt je eigen technische argumenten met zelfvertrouwen onderbouwen;
 • Je werkt dagelijks met software en Linux;
 • Je bent helemaal thuis in Python en/of C/C++;
 • Je kan duidelijke documentatie schrijven over de door jou geschreven code;
 • Je bent zeer ambitieus en gemotiveerd;
 • Je bent een team player;
 • Je bent accuraat, kritisch en alert;
 • Je hebt een bovengemiddelde interesse in cyber security.

Je bent een potentiële Foxer als je de omschrijving van nerd of geek niet als een belediging ziet, maar als compliment!

Ons aanbod

 • Een uitdagende omgeving met intrigerende klanten en producten;
 • Werken in een platte organisatie waarbij iedereen zijn stem mag laten horen en met nieuwe oplossingen en ideeën mag komen;
 • Deel uitmaken van een multidisciplinaire ontwikkelingsteam;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in het cyber security vak.

Werken bij Fox-IT

Fox-IT is leidend in de wereld van cyber security door het ontwikkelen van innovatieve cyber security oplossingen. In onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen zijn we altijd op zoek naar de beste nieuwe collega’s. Bij Fox-IT werk je met zeer gedreven en gepassioneerde collega’s, de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten.

Reageer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat het ons weten! Stuur een mail (met CV en motivatie) aan vacatures[at]fox-it.com of solliciteer via de website (rechts bovenin). Heb je een vraag? Bel Laura Voorsluijs op 06 186 53 817.


Uit veiligheidsoverweging verzenden wij geen automatische ontvangstbevestiging. Binnen 8 werkdagen nemen we contact met je op;
Meer weten over Fox-IT: lees ons Manifest;
Een uitgebreide screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure binnen Fox-IT;
Open sollicitaties zijn van harte welkom op vacatures[at]fox-it.com;
Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.