Keywords:
Cyber, Security, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
01/05/2017
Status:
Open
Apply before:
30/06/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Hoe je deze baan omschrijft in één zin?

“Ik test software voor de Fox DataDiode, waarmee netwerken beveiligd worden tot en met de hoogste beveiligingsniveaus in Nederland en internationaal.”

De functie

De Business unit High Assurance van Fox-IT levert cyberbeveiligingsoplossingen voor zeer kritieke omgevingen: plekken die te maken krijgen met de zwaarste (cyber)bedreigingen waar de beveiliging het niet mag laten afweten. De Datadiode garandeert een netwerk verbinding één kant op, waardoor vertrouwelijke informatie niet bloot komt te liggen voor ongewenste belangstellenden zonder de productiviteit van de dagelijkse operatie te belemmeren.

Voor de doorontwikkeling, kwaliteitsgarantie en optimale werking van de Datadiode zijn we op zoek naar een zeer gemotiveerde Software tester voor de volgende werkzaamheden:

  • het opzetten, handmatig configureren en automatiseren van testomgevingen en frameworks;
  • het schrijven en uitwerken van test suites (indien nodig);
  • het plannen, ontwikkelen en uitvoeren van verschillende software-test activiteiten (zowel functioneel, structureel, handmatig als geautomatiseerd);
  • het schrijven van duidelijke documentatie en het signaleren en oplossen van problemen die door het testen aan het licht komen.

De ideale kandidaat

Begrijpt hoe software developers denken en werken, maar verplaatst zich vooral in de eindgebruiker en probeert de software vanuit verschillende invalshoeken kapot te maken met als einddoel een product dat aan ‘Fox’s standards’ voldoet.

Daarnaast zoeken we iemand die gemotiveerd, proactief en zelfstandig is en begrijpt dat je als Software Tester een belangrijke schakel bent om gezamenlijk tot een goed product te komen. Je kunt goed communiceren en samenwerken, zowel met directe collega’s als eventuele externe partijen. Je bent nauwkeurig en durft kritische vragen te stellen. Uiteraard ben je geïnteresseerd in Software, test automatisering, Continuous Integration en tools zoals Jenkins, Selenium, SonarQube, etc.

Herken jij jezelf is bovenstaand profiel, ben jij overtuigd van het belang van Security bij het bouwen en testen van kwalitatieve software en wil jij je graag inzetten “for a more Secure society”? Dan ontvangen we graag je reactie!

Ons aanbod

  • Een uitdagende omgeving met intrigerende klanten en producten;
  • Werken in een platte organisatie waarbij iedereen zijn stem mag laten horen en met nieuwe oplossingen en ideeën mag komen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in het cyber security vak.

Werken bij Fox-IT

Fox-IT is leidend in de wereld van cyber security door het ontwikkelen van innovatieve cyber security oplossingen. In onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen zijn we altijd op zoek naar de beste nieuwe collega’s. Bij Fox-IT werk je met zeer gedreven en gepassioneerde collega’s, de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten.

Reageer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat het ons weten! Stuur een mail (met CV en motivatie) aan vacatures[at]fox-it.com of solliciteer via de website (rechts bovenin). Heb je een vraag? Bel Laura Voorsluijs op 06 186 53 817.


Uit veiligheidsoverweging verzenden wij geen automatische ontvangstbevestiging. Binnen 8 werkdagen nemen we contact met je op;
Meer weten over Fox-IT: lees ons Manifest;
Een uitgebreide screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure binnen Fox-IT;
Open sollicitaties zijn van harte welkom op vacatures[at]fox-it.com;
Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.