Keywords:
Cyber, Security, Management
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
01/05/2017
Status:
Open
Apply before:
30/06/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Voor onze business line FIR zijn we op zoek naar een ondernemende Business Line Manager die management skills koppelt aan technische kennis en inzicht.

Jouw profiel

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol. Deze ervaring heb je opgedaan in een technische omgeving waar je P&L verantwoordelijk bent geweest voor een product of dienst. De kwaliteit van de dienstverlening gaat bij jou hand in hand met de groei van de business. Je bevordert en stimuleert groei en zorgt er tegelijkertijd voor dat kwalitatieve parameters (zoals medewerkers- en klanttevredenheid) een positieve ontwikkeling laten zien.

Fox-IT is actief in Cyber Security en jouw affiniteit met ons vakgebied gaat verder dan een algemene interesse. Je hebt binnen ons vakgebied gewerkt of je hebt hier actief mee te maken gehad (bijvoorbeeld als leverancier). Je bent analytisch uitstekend; je stuurt op basis van cijfers, zonder dat deze cijfers een doel op zich worden. Je onderbouwt je beslissingen en durft op basis van beschikbare informatie snel te schakelen. Je hebt een ondernemende instelling; je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent geen beheerder maar een bouwer. Je viert successen en op jou is van toepassing: hard op de inhoud en zacht op de relatie. Je bent een verbinder; mensen vinden het leuk met jou een biertje te drinken op vrijdagmiddag, of een frisje als je met de auto bent…

De functie en het team

Het huidige FIR team bestaat uit ruim 20 enthousiaste en gedreven professionals en verdere groei staat op de agenda. De meeste van hen zijn security experts, met de nadruk op forensische en incident response kennis en ervaring. Het is een hecht en gemotiveerd team. Het werk is onvoorspelbaar en sterk incident gedreven. Dit betekent dat een flexibele instelling en een uitstekende samenwerking van groot belang zijn. Er wordt hard gewerkt; vaak ook op onregelmatige tijden en locaties. Dit kan alleen als de sfeer uitstekend is en het onderlinge vertrouwen groot. Kortom: een prachtig team om leiding aan te geven.

In de rol van Business Line Manager ben je eindverantwoordelijk voor jouw business line. Vanuit de strategische visie van Fox en het onderdeel Cyber Threat Management (CTM) stel je een jaarplan samen. Dit jaarplan vertaal je naar kwartaaldoelstellingen. Maandelijks zorg je voor een rapportage en duiding van de maandresultaten en kijk je vooruit door middel van een forecast en dashboard. Je maakt onderdeel uit van het CTM managementteam en hebt hierin een rol die breder is dan je eigen business line. Je pakt gezamenlijk business line overstijgende projecten op en zorgt zo ook Fox-breed voor verbetering en verdere professionalisering.

 

Fox-IT is sinds november 2015 onderdeel van de NCC Group. Dit biedt tal van mogelijkheden om ook internationaal verdere groei te realiseren; met name op het gebied van incident response ligt hier een enorme kans. Ook zijn er nieuwe markten en toepassingen van onze FIR diensten die de komende jaren zorgen voor een omgeving vol kansen en groeipotentieel.

De ideale kandidaat…

  • Heeft een technische opleiding afgerond op HBO- of WO-niveau;
  • Heeft ervaring of een sterke affiniteit met ons vakgebied Cyber Security;
  • Heeft eerder een team met technische experts aangestuurd;
  • Is analytisch zeer sterk en koppelt dit aan de juiste people skills;
  • Kan groei bevorderen en stimuleren;
  • Is een leider met een duidelijke visie die anderen in staat stelt succesvol te zijn;
  • Herkent zich in de termen enthousiast en resultaatgericht.

Werken bij Fox-IT

Fox-IT is leidend in de wereld van cyber security door het ontwikkelen van innovatieve cyber security oplossingen. In onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen zijn we altijd op zoek naar de beste nieuwe collega’s. Bij Fox-IT werk je met zeer gedreven en gepassioneerde collega’s, de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten.

Bij deze functie hoort een prima (deels prestatiegericht) salaris, een auto van Fox en alle andere faciliteiten die je nodig hebt. Het volgen van opleiding en trainingen, bijvoorbeeld van onze eigen FoxAcademy, wordt van harte aangemoedigd en gestimuleerd.

Over Forensics & Incident Response (FIR)

Binnen het portfolio van Fox neemt FIR een zeer belangrijke plek in. Niet alleen is onze digitale forensische expertise al vanaf het begin van Fox aanwezig, maar ook anno 2017 is de plek van FIR cruciaal.

Naast digitaal onderzoek zorgen wij er via onze Compromise Assessments en Forensic & Incident Readiness trajecten ook voor dat onze klanten zijn voorbereid op cyber incidenten en crises. De inzichten die wij opdoen tijdens onder andere digitaal forensische onderzoeken koppelen we aan detectie en intelligence oplossingen van Fox, zodat deze telkens slimmer en doelmatiger worden. Responsief zijn wij enerzijds first responder bij incidenten maar doen wij bij klanten ook onderzoek met een juridisch of strafrechtelijk karakter en worden we ingezet voor eDiscovery. We delen onze kennis en expertise via de FoxAcademy, waar een groot aantal van de modules onze signatuur heeft.

Reageer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat ons dit weten. Stuur een mail (met CV en motivatie) aan vacatures[at]fox-it.com. Heb je een vraag? Bel Laura Voorsluijs op 06 186 53 817 of Walter Doorduin op 06 419 01 011. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.


Uit veiligheidsoverweging verzenden wij geen automatische ontvangstbevestiging. Binnen 8 werkdagen nemen we contact met je op;
Meer weten over Fox-IT: lees ons Manifest;
Een uitgebreide screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure binnen Fox-IT;
Open sollicitaties zijn van harte welkom op vacatures[at]fox-it.com;
Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.