Type:
Permanent employment
Location:
Gouda
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
17/08/2021
Status:
Open
Apply before:
26/10/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Jij raakt niet snel uitgepraat over security. Je bent thuis in High Assurance en niemand hoeft jou uit te leggen hoe gevaarlijk statelijke actoren zijn voor de nationale veiligheid. Je combineert een brede visie op informatiebeveiliging met een scherp oog voor detail. Bij de ontwikkeling van High Assurance producten ben jij degene die zorgt voor overzicht, helderheid en traceerbaarheid. Als jij jezelf herkent in deze schets, willen we graag kennis met je maken.

 

Jouw werk als Security Architect

Als Security Architect bij Technolution speel je een centrale rol bij de multidisciplinaire ontwikkeling (elektronica, programmeerbare logica en embedded software) van onze High Assurance producten. Vanuit jouw expertise vertaal je abstracte sets beveiligingseisen naar concrete product designs. Daarbij bewaak je met name de security-elementen, niet alleen van het product design, maar ook van het ontwikkelproces. Wanneer het design is gerealiseerd, verifieer je of het overeenkomt met de verwachtingen en doe je een grondige risicoanalyse. Je documenteert alle gedefinieerde oplossingen en zorgt voor complete traceerbaarheid van alle gemaakte keuzes.
 

Bij de productontwikkeling werk je intern nauw samen met onze deskundige systeemarchitecten en ontwikkelaars. Jouw focus ligt daarbij sterk op de security-aspecten. Je onderbouwt en concretiseert de gekozen beveiligingsoplossing en adviseert over de implementatie-eisen. Je isoleert en beschrijft mogelijke issues met de security en ontwerpt hiervoor oplossingen in de architectuur. Extern ben je de primaire contactpersoon voor de partij die onze producten evalueert. Met jouw grondige documentatie en diepgaande kennis ben jij in staat om de evaluerende partij te overtuigen van de beveiliging, betrouwbaarheid en kwaliteit van onze High Assurance producten en oplossingen.

 

Typisch jij

 

Jij hebt:

 • Een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau of hoger
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Basiskennis van de toepassing van cryptoalgoritmes (bijv. AES-CBC, AES-GCM)
 • Uitgebreide kennis van netwerkarchitectuur en netwerkbeveiligingsproducten
 • Basisbegrip van productontwikkeling met VHDL en FPGA’s

Jij bent:

 • Nauwkeurig 
 • Integer
 • Communicatief sterk
 • Kwaliteitsbewust
Voldoet jouw profiel niet helemaal aan het bovenstaande, maar denk je toch te beschikken over de benodigde kennis en ervaring om Security Architect bij Technolution te worden? Neem dan zeker contact met ons op.
 

Integriteit en vertrouwelijkheid zijn cruciaal in deze functie. Daarom is een screening onderdeel van de sollicatieprocedure en zul je regelmatig in onze beveiligde ABDO-ruimte werken.

 

Werken als Security Architect samengevat

 • Abstracte sets beveiligingseisen vertalen naar concrete product designs
 • Bewaken security-elementen van ontwerp en proces
 • Werken met deskundige, gemotiveerde collega’s
 • Documenteren en traceerbaar maken ontwerpkeuzes
 • Primair contact voor evaluerende partij

Typisch wij

Iedereen bij Technolution heeft iets met technologie. Met 240 technische professionals realiseren we al bijna 35 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, cyber-security en hightech. Passie voor techniek, ownership, team spirit, waardering en betrouwbaarbeid zijn onze belangrijkste waarden.

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De langdurige betrokkenheid van onze medewerkers en een medewerkerstevredenheid die volgens onderzoeken al jaren tot de hoogst mogelijke categorie behoort.

 

Veilig kennismaken

Samen met jou bespreken wij graag hoe we jouw sollicitatiegesprekken kunnen vormgeven in deze bijzondere periode. Telefoon, Skype, Hangout, Meet of een veilige afspraak inplannen op ons kantoor-  er zijn gelukkig heel veel mogelijkheden.  
 
Solliciteer
Zie jij jezelf al werken bij Technolution, solliciteer dan via het onderstaande formulier. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
 
Recruiter

Christina Keehnen
Tel.: 0182-594000
Email: christina.keehnen@technolution.nl