Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
12/11/2021
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Lijkt het jou leuk om te werken bij het beste securitybedrijf van Nederland en je coding skills in te zetten voor het ontwikkelen van de latest en greatest security challenges? Wij maken gebruik van de latest tech-stacks, bouwen praktisch alles in Python en weten altijd de laatste security vulnerabilities direct om te zetten naar een leuke security challenge.

 

Security Challenges?

Onze securitychallenges worden wereldwijd ingezet om de Hacker Mindset en hands-on cybersecurity vaardigheden van tienduizenden mensen te verbeteren. De challenges variëren van kwetsbare dating-websites en lekke “Satellite Control” systemen tot complexe multi-stage challenges waarin de deelnemers volledige kubernetes clusters overnemen, virtuele botnets oprollen, zichzelf direct een “ticket naar mars” hacken of een evil mastermind ontmaskeren.

The sky is not the limit!

 

Functievereisten

Je vindt het leuk om te werken aan de backend (Python, Linux) of aan de frontend (SASS, Javascript). Het gros van onze security challenges wordt ontwikkeld op Linux. We gaan er dan ook vanuit dat je ervaring hebt met werken op de Linux CLI en bekend bent met zaken zoals GIT en MySQL. Als je ervaring hebt met SqlAlchemy, en Tornado is dat een pre.

 

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je affiniteit met security hebt. Je hoeft (nog) geen security-expert te zijn, maar we gaan er wel vanuit dat je in staat bent om veilige code te schrijven en bekend bent met minimaal SQLi en XSS.

Samenvattend zijn de functievereisten

  • Affiniteit met security, bekend met minimaal SQLi en XSS;
  • Aantoonbare ervaring met Python (web-)development;
  • Aantoonbare ervaring met werken op de Linux CLI;
  • Bekend met GIT en MySQL;
  • SqlAlchemy, Twisted en Tornado ervaring is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een verklaring omtrent het gedrag (VOG);

Wat kunnen wij je bieden?

Certified Secure is een technisch gedreven organisatie waarin je niet wordt gehinderd door overenthousiaste managers of onnodig lange meetings. We zijn 24/7, 365 dagen per jaar bezig met technische hands-on security. Je werkt in een team met internationaal bekende cybersecurity-experts. We zijn een relatief kleine organisatie met een informele bedrijfscultuur, onze mantra "Security is fun" is op de werkvloer duidelijk aanwezig :)

 

Naast (niet onbelangrijk) een goed loon bieden we je ook direct toegang tot de kennis van onze cybersecurity-experts. Het delen van kennis is een essentieel onderdeel van Certified Secure. Altijd al willen weten wat een ROP-chain is? Een interesse in reverse engineering of je eigen security-skills verbeteren? Onze cybersecurity-experts zorgen ervoor dat je altijd het beste uit jezelf kunt halen en jezelf blijft ontwikkelen.

 

Uiteraard heb je als onderdeel van ons team direct toegang tot al onze security challenges en natuurlijk front-row seats bij de verschillende cybersecurity-evenementen die wij organiseren.

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze functieomschrijving enthousiast geworden? Solliciteer dan door middel van het online sollicitatieformulier. We laten je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken na ontvangst van je sollicitatie, weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.