Keywords:
Cyber, CISSP, Compliance
Type:
Permanent employment
Location:
Rijswijk
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
09/12/2019
Status:
Open
Apply before:
23/12/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

 

Waar draait het om?

Kiwa Register verwerkt namens de Minister van Infrastructuur & Waterstaat ruim 100.000 aanvragen per jaar voor vergunningen en bevoegdheden aan natuurlijke personen en bedrijven in de luchtvaart, zeevaart, binnenvaart en het personen- en vrachtvervoer over de weg. Bij Kiwa Register draait alles om betrouwbaarheid. Als Security Officer zorg je ervoor dat de activiteiten, producten en diensten van Kiwa Register compliant zijn met bepaalde normen en met het beleid en de vastgestelde procedures van Kiwa.

 

Wat ga je in deze functie doen?

• Managen van Information Security en het optimaliseren van het Information Security landschap;
• Continue ontwikkelen, actueel houden en implementeren van het informatiebeveiligingsbeleid;
• Borgen dat de organisatie voldoende voorbereid is op (toekomstige) informatiebeveiligingsrisico’s;
• Inrichten en monitoren van Information Security management volgens normen:
o ETSI EN 319 401, ETSI EN 319 403, ETSI EN 319 411-1 en ETSI EN 319 411-2
o NetSec
o PvE PKIo (PKI overheid)
o eIDAS
o ISO 27001
• Uitvoeren van (operationele) risicoanalyses;
• Monitoren en actie ondernemen tegen inbreuk, fraude, beveiligingsincidenten en datalekken;
• Beoordelen van beveiligingsincidenten en het doen van aanbevelingen voor continue verbetering;
• Uitvoeren van informatiebeveiligingsassessments, -tests, -reviews en -audits;
• Plannen en begeleiden van (externe) audits;
• Zorgen voor training, opleiding en awareness over informatiebeveiliging binnen de organisatie.

 

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor Kiwa Register met standplaats Rijswijk. De Security Officer rapporteert aan de Unitmanager Compliance en werkt nauw samen met de Kwaliteitscoördinator.

 

 

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?

Je bent een enthousiaste teamspeler met een flinke dosis ondernemerslust. Je bent een netwerker en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent van nature nieuwsgierig en gedreven om jezelf en de organisatie continue te verbeteren.

 

 

Wat heb je verder in je bagage?

Kiwa Register vindt het voor deze functie belangrijk dat je het volgende meebrengt:
• Een afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur in de richting (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, informatiekunde of een vergelijkbare studierichting;
• Minimaal één van de volgende certificeringen: CISSP, CISA, CISM;
• Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring, waarvan ten minste 3 jaar met complexe

 

 

Wat zetten wij daar tegenover?

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je niet alleen terug in onze arbeidsvoorwaarden maar ook in de aandacht die we hebben voor medewerkers en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

 

 

Waarom werken bij Kiwa?

Kiwa Register is onderdeel van Kiwa. Werken bij Kiwa Register geeft je een unieke kans om deel uit te gaan maken van een wijziging in de manier waarop Nederlandse en Europese waardedocumenten (zoals bijvoorbeeld vergunningen, vaarbevoegdheidsbewijzen en pilotenbrevetten) worden uitgegeven en gebruikt. Van fysieke documentatie en handhaving-in-het-veld, naar e-licencing, online applicaties en mobiele verificatie en authenticatie.

Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van testen, inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen. 

 

 

Enthousiast?

Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert? Stuur dan nu direct je CV en motivatie. Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ruud de Zwart, ruud.de.zwart@kiwa.nl. Wij maken graag kennis met je!

 

Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Privacy
Jouw privacy is voor Kiwa erg belangrijk. Kijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan.