Type:
Permanent employment
Location:
Education:
Master (EQF 7)
Published:
03/01/2017
Status:
Open
Apply before:
01/02/2017
Hours p/wk:
40

Description:

 

De Projectmanager Security coördineert complexe projecten waar security een hoofdrol speelt. Je werkt samen met het team van Services aan uitdagende, dynamische projecten voor een gevarieerde klantenportefeuille waarin de projecten al gestart zijn.

 

Onze Security Projectmanager

Als Projectmanager Security neem jij het voortouw in complexe security projecten die al enige tijd onderweg zijn. Het is aan jou om de status van het project en de planvorming weer volledig in lijn te brengen met de verwachtingen van de opdrachtgever en de belangrijkste stakeholders.

 

Er is geen tijd te verliezen om jouw collega’s van Services te ondersteunen bij het in kaart brengen van klantwensen. Jij vertaalt de functionele eisen in een technisch ontwerp en koppelt deze aan de technische/beveiligingsmogelijkheden van AET. In de rol van Security Projectmanager lukt het jou om de vertaler te zijn tussen de complexe vraagstukken vanuit de business en onze wereld.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het project als het gaat om technische en commerciële zaken voor collega’s, klanten en leveranciers. De Security Projectmanager escaleert tijdig implementatie en integratie vraagstukken en zorgt voor een effectieve oplossing. Als Security Projectmanager weet je op inhoud de opdrachtgever te overtuigen en mee te nemen.

 

Jouw team

Het team waarin je werkzaam zult zijn, bestaat uit 9 internationale, ervaren professionals. Binnen AET Europe zijn deze collega’s verantwoordelijk voor het leveren van kennis en kunde op het gebied van eID’s, authenticatie, ondertekenen van digitale documenten, transacties en processen door middel van PKI technologie en digitale certificaten. Op onze website staan een aantal van onze huidige projecten beschreven.

 

Welke passie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een kandidaat die gepassioneerd is. Iemand die niet bang is om via nieuwe benaderingen en met nieuwe technieken en technologieën te pionieren. Jij De Projectmanager Security die wij zoeken heeft de volgende competenties:

 

  • Voelt zich comfortabel binnen de (IT) Security wereld en heeft affiniteit met IT Security;
  • Wil ervoor zorgen dat we de juiste middelen, methodes en tools gebruiken om kwalitatief hoogwaardige software oplossingen te ontwikkelen;
  • Beschikt over een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit en empathisch vermogen;
  • Beschikt over sterke onderhandelings- en probleemoplossende vaardigheden;
  • Neem initiatief, heeft overtuigingskracht en een gezonde dosis lef;
  • Voelt zich thuis in een kleine dynamische organisatie met groeiplannen;
  • Is in staat om zowel alleen als in teamverband te werken;
  • Moet vloeiend kunnen communiceren in het Engels en Nederlands (zowel in woord als geschrift);
  • Is bereid om te reizen.

In het kader van de integriteit en/of betrouwbaarheid van onze medewerkers vindt er een security screening plaats tijdens het sollicitatieproces. Daarom zoeken wij uitsluitend kandidaten met de Nederlandse nationaliteit.

 

Onze ideale Security Projectmanager

... heeft de volgende kwalificaties en ervaringen:

 

•Heeft een academisch denk- en werkniveau;

•Is vertrouwd met de gangbare technieken en methodes (Prince2, Scrum, TMap) en is tenminste in het bezit van Prince 2 Practitioner Certificate;

•Heeft minimaal 5 jaar relevante ervaring met het aansturen van complexe (ICT) projecten;

•Je kunt jouw eerdere projectsuccessen aantonen en laten zien hoe jij je hierin bewezen hebt;

•Heeft ervaring in het leiden van kleine projectteams (1 tot 3 personen);

 

Het is een pre als je al ervaring hebt in gerelateerde security softwareoplossingen, op het gebied van Security Management, Identity and Access Management (IAM), encryptie of PKI;

 

Geïnteresseerd in deze uitdaging?

We begrijpen dat je misschien meer wilt weten over de functie, jouw nieuwe collega's of over de security oplossingen van AET Europe. Aarzel dan niet om ons te bellen. Ons nummer is +31 (0) 26 365 3350, vraag naar Gerald Lawrence.

 

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging, stuur dan jouw motivatiebrief en CV in het Engels naar hrm@aeteurope.com. NB Verstuur jij jouw motivatie en CV in het Nederlands dan wordt deze niet behandeling genomen.