Keywords:
consultancy, Management, CISSP, Risico Analyse, Cyber Security
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Master (EQF 7)
Published:
19/07/2017
Status:
Open
Apply before:
31/12/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Daag jezelf uit door te gaan werken bij het innovatie-adviesbureau in digitale transacties

Als (Senior) Consultant Cybersecurity bij Innopay help je organisaties op gebieden waar innovatie van digitale transacties de sleutel is: betalingen, digitale identiteit en e-business. Je opereert hierbij op het snijvlak van business, techniek en wet- en regelgeving. Als trusted advisor voorzie je onze opdrachtgevers van sectorspecifieke kennis en strategisch advies, zodat in goede samenwerking cybersecurity-oplossingen toegepast kunnen worden. Innovatie zit in ons bloed. Dit blijkt bovenal uit het enthousiasme waarmee een jonge dynamische groep van meer dan 30 consultants zich hier dagelijks mee bezig houdt. We groeien dan ook sterk, wat o.a blijkt uit het recent openen van een kantoor in Frankfurt.

 

Maak het verschil
Bij Innopay zul je je verdiepen in trends die grote invloed hebben op de security van digitale transacties, zoals APIs, blockchain, biometrie, PSD2 en Internet of Things. Ons doel is om met onze kennis bedrijven, collectieven, overheden en hun serviceproviders te helpen bij het vormen van hun innovatiestrategie, het co-creëren van nieuwe dienstverlening en het transformeren van hun businessmodel. Typerende projecten waarbij wij betrokken zijn geweest, zijn de ontwikkeling van iDEAL en iDIN voor de Nederlandse banken, het nieuwe betalen in het openbaar vervoer en projecten voor de Nederlandse Bank (bekijk voor meer voorbeelden onze website).

 

Ontwikkel jezelf als (Senior) Consultant Cybersecurity
Als (Senior) Consultant Cybersecurity kun je rekenen op zeer uitdagende (internationale) opdrachten die je leren om anders en verder te denken. Je krijgt volop de mogelijkheid om je soft skills, inhoudelijke en technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je vertaalt complexe commerciële, operationele en technische informatie naar degelijke adviezen, rapporten en/of specificaties. Hierbij werk je in kleine teams en begeleid je businessanalisten. Open feedback en frequente coaching vormen hiervoor de basis. Daarnaast heb je als (Senior) Consultant Cybersecurity affiniteit met sales en zie je kansen. Je wordt gestimuleerd om goede relaties op te bouwen en je hebt een continue focus op het leveren van toegevoegde waarde. 

 

Wie we zoeken
Wij zoek op zoek jonge, zelfstartende ‘high achievers’ met 2 tot 5 jaar consultancy ervaring in cybersecurity, business, regelgeving en/of IT, met gevoel voor de snel veranderende en complexe wereld van digitale transacties. Innopay bestaat uit professionals met zeer verschillende achtergronden zoals communicatiewetenschappen, rechten, lucht- en ruimtevaarttechniek en econometrie. De geschikte kandidaat is in staat draagvlak te creëren en kenmerkt zich door een brede ontwikkeling, assertiviteit, leiderschapskwaliteiten, gevoel voor commercie, advies en analytische vaardigheden, veel energie en humor, een winnaarsmentaliteit en bovenal een sterke affiniteit met innovatie en technologie.