Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
04/04/2022
Status:
Open
Apply before:
04/04/2022
Hours p/wk:
40

Description:

Werken bij TNO betekent bijdragen aan onderzoek en innovatieve toepassingen die ertoe doen. Aan de energietransitie, toepassingen van veilige AI in de gezondheidszorg, de toekomst van de digitale identiteit, maar ook onze veiligheid. 

Als Senior Netwerkbeheerder is jouw uitdaging het beheren van complexe netwerken waar ruim 3000 TNO medewerkers op 20 locaties in Nederland hun dagelijkse werk en onderzoek op uitvoeren. Je hebt oog voor detail, beveiliging en kan coördinerende werkzaamheden uitvoeren.

 

Wat ga je doen?

Als Senior Netwerkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben en houden van de netwerk-infrastructuur. Je zorgt voor een adequate performance en systeembeveiliging Hiervoor voor je prestatiemetingen en trendanalyses uit en je doet systeemaanpassingen. Je beheert en administreert wijzigingen. En je hebt een adviserende rol over de urgentie, impact en prioriteit van door te voeren wijzigingen.


Je volgt de nieuwste technieken en trends op het vakgebied en je ontwikkelt ideëen om het serviceniveau van de afdeling kwalitatief verder te ontwikkelen. En je onderhoudt operationele contacten met leveranciers van software en hardware.

De functie is heel divers en je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën.
 

Wat wij van jou verwachten

Om deze rol goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je jezelf herkent in het volgende profiel:

  • Aantoonbare meerjarige ervaring als LAN / WAN netwerkbeheerder in een relevante werkomgeving
  • Aantoonbare meerjarige ervaging met Cisco, Palo Alto, F5, Infoblox
  • Een flexibele klant- en servicegerichte houding
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen

 

Wat wij jou bieden

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto maandsalaris van € 4.500 - 5.900 (afhankelijk van je kennis en ervaring, inclusief 13e maand en flexbudget) krijg je 33 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en wordt er veel aandacht besteed aan jouw werk-privé balans.


Daarnaast kun je bij TNO een ‘menu’ aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een uiterst professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega’s
  • Mogelijkheid om cursussen, opleidingen en workshops te volgen en congressen te bezoeken, en coaching als je daar behoefte aan hebt.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Reiskostenvergoeding

 

TNO als werkgever

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. 

 

Hoe ziet het proces eruit?

We proberen binnen een aantal dagen op jouw sollicitatie te reageren. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes waarin je kennis kan maken met de techniek en het team. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt. We streven ernaar de hele procedure binnen vier weken af te ronden.


In verband met de coronamaatregelen zien de sollicitatieprocedure en de inwerkperiode er anders uit dan normaal. Bij je uitnodiging voor het eerste gesprek ontvang je hierover meer informatie.

Omdat je ook gaat werken voor opdrachtgevers in het defensie- en veiligheidsdomein is het noodzakelijk dat de AIVD een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) afgeeft. Daarom onderga je vooraf een veiligheidsonderzoek. 

 

Heeft deze vacature iets bij je los gemaakt?

Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

 

Recruiter: Marco Tongeren, van
Mobiel: +31 (0)6-112 49467

Hiring manager: Niek Breederode, van
Telefoonnummer: 08886 61612