Keywords:
Cyber, Security, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
08/09/2017
Status:
Open
Apply before:
01/06/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Functieomschrijving:

Het Security Operations Center (SOC) van AuditConnect hanteert een “Three Lines of Defence-model”. Als Senior Security Specialist vorm je met diverse collega’s het SOC- team. Je doet diepteonderzoek naar aanleiding van gesignaleerde incidenten en speurt door data, op zoek naar Indicators-of-Compromise die nog niet tot alarmen hebben geleid. Daarnaast werk je aan het ontwikkelen en onderhouden van monitoring activiteiten met behulp van een geautomatiseerd systemen voor de klanten van AuditConnect.

Een korte samenvatting van de werkzaamheden:

 • Monitoren van security technologieën (SIEM, IDS enz.);
 • Onderzoeken van signalen van een incident (indicators of compromise);
 • Oplossingen bedenken, ontwikkelen, voorstellen en implementeren;
 • Continu zoeken naar verbeteringen van detectie, alarmering en preventie;
 • Adviseren van klanten m.b.t. verbeteringen van detectie, alarmering, preventie en automatisering;

 

Functie-eisen:

 • HBO/WO Informatica afgerond;
 • Ruime ervaring met security technologieën (ervaring met Linux/Unix is een pré);
 • Bovengemiddelde interesse in cybercriminaliteit en security;
 • Tevens ben je in het bezit van relevante certificeringen zoals CISSP/CISA en voorzien van certificaten op het gebied van testen en/of Ethical Hacking;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Klantgericht, probleemoplossend, creatief, leergierig, verantwoordelijk en discreet.

Geboden wordt

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met bovengemiddeld salaris en uiteraard een leaseauto, telefoon en laptop. Daarnaast ruimte om thuis te werken en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

Bedrijfsprofiel

AuditConnect is expert op het gebied van cyber security, privacy en assurance. Een markt die super interessant is en ook enorm snel groeit. We zijn dan ook op zoek naar talent die kennis heeft van één of meerdere van deze gebieden.

Bij AuditConnect werken op dit moment ruim 20 professionals. De meeste van onze collega’s werken overwegend thuis of bij de klant, die keuze mag je bij ons zelf maken. Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn en binnenkort ook in Antwerpen. Maandelijks hebben we een teambijeenkomst om kennis te delen en de meeste projecten voeren we gecombineerd uit met meerdere collega’s. Collegialiteit en ontwikkeling gaan daarmee hand in hand.

Wij werken voor honderden verschillende organisaties variërend van Ministeries, provincies en gemeenten tot multinationals en MKB-bedrijven. Bij ons krijg je de kans om met vele (soorten) organisaties te werken en je kennis en kunde verder te ontwikkelen door de vele vraagstukken waar onze klanten je vragen om mee in te adviseren, een oordeel over te geven of te helpen verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Afhankelijk van je kennisniveau en ervaring wordt een persoonlijk begeleidingsvoorstel opgesteld. Voor schoolverlaters hebben we een programma van 6 maanden waarin je wekelijks getraind wordt op het gebied van cyber security, privacy en assurance, de kennisgebieden van AuditConnect.

Daarnaast doe je uiteraard veel werkervaring op. Ook voor de ervaren consultants hebben we een opleidingsprogramma. Wij verzorgen jaarlijks diverse trainingen zoals CISA, CISM, ISO 27001, NEN 7510, CIRSC, CISSP, CIPP, etc. en hier kan je in overleg aan deelnemen. We hebben ook interne kennisgroepen waarin we bepaalde ontwikkelingen verder uitdiepen. Je continue blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Alleen dan kunnen we als bedrijf voorop blijven lopen, goede experts aanbieden en onze klanten goed helpen.

Kernwoorden van AuditConnect zijn: inspirerend, pragmatisch, hoog tempo, veel nieuw dingen, zeer snelle persoonlijke ontwikkeling, meedenken met de klant, analytisch, hands on, energiek, zelflerend. Een bedrijf met interessante klussen en met hoge eisen waar alleen de besten bij passen.

 

 

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? AuditConnect B.V. ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Heb je nog vragen?

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Mischa van der Vliet, 06-25057951 of per mail op m.vandervliet@auditconnect.nl. We kijken er naar uit om met je kennis te maken.