Type:
Permanent employment
Location:
Leiden
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
07/12/2021
Status:
Open
Apply before:
19/12/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Vind je het leuk om klantgericht te werken, ben je dienstverlenend en houd je van afwisseling? Dan is deze baan iets voor jou!

 

De functie

  • Je vindt het leuk om 1e lijns vragen op te lossen, gebruikers te ondersteunen met vragen over onder andere Office365, Teams, accounts, software en hardware. Ook storingen pak jij snel op. De vragen komen binnen via de mail, telefoon en aan de balie.  
  • Je maakt gebruik van het FMIS systeem (Facilitor) om op gestructureerde wijze de meldingen te registreren, controleren, analyseren en prioriteren.
  • Je houdt de voortgang van de meldingen bij de 2e lijn in de gaten en escaleert waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor de directe afstemming met de 2e lijn ICT-collega’; collega’s met specialisatie op Infra, Technisch of Functioneel Applicatiebeheer.
  • Je biedt ondersteuning bij migraties en installaties van diverse devices.
  • Je neemt deel aan projecten indien van toepassing.
  • Je levert gevraagd en ongevraagd een bijdrage aan de optimalisatie van de Servicedesk processen.

 

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent klantgericht, pragmatisch en analytisch ingesteld. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar Servicedesk / ICT ervaring.

 

Je communiceert correct en makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk. De vaardigheden en competenties voor deze functie zijn resultaatgericht en dienstverlenend. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden in relatie tot studenten en medewerkers. Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag zowel gedurende de dag en wanneer nodig in de avond.

 

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad. De hogeschool heeft ongeveer 13.000 studenten en 1.450 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid.

 

Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

 

Facilitair Bedrijf

Facilitair Bedrijf

Als Servicedesk Medewerker maak je onderdeel uit van het Facilitair Bedrijf binnen de afdeling Servicedesk en Services. Het Facilitair Bedrijf is gepositioneerd als een ondersteunende dienst, die aansluit bij het primaire proces. Er werken circa 70 medewerkers bij deze dienst. De deelgebieden zijn: Huisvesting & Beheer, Schoonmaak, Inkoop, Catering, Evenementen, Beveiliging, Conciërges, Receptie, Repro, BHV, Veiligheid en Milieu.

 

Missie Facilitair Bedrijf

Het Facilitair Bedrijf is een professionele dienstverlener voor de faculteiten en diensten. In samenwerking met faculteiten en diensten creëren we een veilige en vertrouwde werk- en leergemeenschap, waarin ontmoeten, samen leren, onderzoeken en innoveren centraal staan. Op deze manier dragen wij bij dat onze studenten ‘professionals van de toekomst’ worden.

 

Visie Facilitair Bedrijf
Medewerkers van het Facilitair Bedrijf zijn professioneel en servicegericht. Bij ons is vakkennis en ruime expertise aanwezig. Onze medewerkers werken op uniforme wijze binnen afgesproken kaders. Wij blijven ons continu ontwikkelen en werken onderling samen. Plezier in het werk en vitaliteit is belangrijk. Zo kijken we steeds wie op welk moment in het proces met welke rol betrokken is. Dit werkt efficiënt. Belangrijke waarden voor ons zijn: respect, integer, betrokken, positief en verantwoordelijk.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie.

De cao-hbo 2020 is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Je bent op korte termijn beschikbaar. Het betreft initieel een aanstelling voor een jaar. De functie is van structurele aard. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.273,10 en maximaal € 3.077,54 bruto per maand (salarisschaal 7) op basis van een volledig dienstverband. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP en kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 %. Er is de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden en er is ruimte voor professionalisering. De hogeschool is dicht bij het station Leiden Centraal gelegen.

 

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kun je inwinnen bij: Caroline van Wijk, manager Servicedesk, via 06-38829727. Je kunt jouw sollicitatie, inclusief curriculum vitae tot en met 19 december 2021 mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl
Vermeld in de titel van je mail: 145/2021/FB, je achternaam en voorletter(s)’.

 

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de pagina Gedragsregels en Rechtsbescherming.