Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
07/05/2019
Status:
Open
Apply before:
16/07/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Starter HBO Techniek
regio Zuid-West Nederland
Startsalaris euro 2.782 bruto, lease auto en internationale opleidingen
Wil je als Service Engineer werken aan de nieuwste MRI’s, CT Scanners, Röntgen apparatuur bij het grootste bedrijf ter wereld in de gezondheidstechnologie? Kom dan werken bij Siemens Healthineers. De onderneming met de meest moderne technologie op het gebied van beeld verwerkende systemen voor de Nederlandse ziekenhuizen.
Na een opleiding in binnen- en buitenland verzorg je de inbedrijfstelling en de service aan medische apparatuur in ziekenhuizen en zorginstellingen zodat een hoge beschikbaarheid van deze apparatuur wordt bereikt.
Wat vragen wij van jou?
  • Afgeronde HBO opleiding techniek
  • Flexibele instelling en een proactieve houding
  • Zelfstandig kunnen werken, rijbewijs
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland.
Wat bieden wij?
Naast een startsalaris van euro 2.782,-- bruto per maand, een goede winstdelingsregeling, goede pensioenopbouw besteden we veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Er is veel ruimte voor het volgen van technische trainingen alsmede trainingen gericht op je persoonlijke competenties
 
Siemens Healthcare Nederland B.V.
Siemens Healthcare Nederland B.V. levert met haar wereldwijde toonaangevende oplossingen een bijdrage om de zorg beter, sneller en efficiënter te maken. Innovatieve technologieën voor medische beeldvorming, therapie en laboratoriumdiagnostiek stellen artsen in staat om aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen en een behandeling beter en sneller mogelijk te maken. Liefst zo patiëntvriendelijk mogelijk. Individuele diagnostiek en behandeling speelt hierbij een belangrijke rol. Specifiek voor de medische beeldvormende techniek zijn wij op zoek naar collega’s die zich binnen Siemens verder willen ontwikkelen.
 
Interesse?
Heb je interesse in deze starters functie dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wouter van Batenburg, telnr. 06 5396 2150.

 

Job ID: 109789

Sector: Siemens Healthineers

Ervaringsniveau: Recent Graduate

Soort baan: Fulltime