Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
24/11/2021
Status:
Open
Apply before:
31/12/2021
Hours p/wk:
40

Description:

 • Wil je graag werken bij het meest vooraanstaande security bedrijf van Europa?

 • Vind je het leuk om de laatste trends in het cyber security landschap te volgen en deze kennis over te brengen aan cursisten?

 • Wil je graag kunnen focussen op de materie en het lesgeven en niet alle rompslomp daaromheen in een dynamische, internationale omgeving met snelle besluitvorming?

 • Wil je grote opleidingsprogramma ontwikkelen en uitvoeren waarmee we organisaties bewuster maken over cyber security en daarmee bijdragen aan een veilige maatschappij?

Als je bovenstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, lees dan snel verder!

 

(Technical) Learning consultant bij de Academy
Al sinds het ontstaan van Fox-IT is het één van de belangrijkste speerpunten dat alle experts binnen Fox-IT veel tijd en energie steken in ontwikkeling, zowel intern als extern. Het doel: de maatschappij veiliger maken, door het ontwikkelen van veilige producten, het aanbieden van services om security naar het volgende niveau te tillen en om de medewerkers van onze klanten te trainen! Met deze reden bieden wij via de Academy tal van trainingen, awareness activiteiten  en maatwerk opleidingsprogramma’s aan. Zowel vanuit onze open inschrijving als bij klanten. Het gaat daarbij om trainingen en activiteiten op het gebied van security awareness, OSINT, First Responder, Incident response, Cloud Forensics maar ook minder technische modules die zich bijvoorbeeld richten op bijvoorbeeld Cyber crisis management.

 

Voor de functie van Technical IT Security Trainer bij de Academy bij Fox zijn we op zoek naar iemand met cyber security kennis die zich wil ontwikkelen als allrounder binnen de Academy met een focus op techniek. Wij vinden het een kracht dat je, je eigen ervaring en anekdotes hebt, om zo je vertaling van complexe materie naar duidelijke taal, kracht bij te kunnen zetten. Gister stond je nog met je enkels in de servers, vandaag voor sta je voor een groep cursisten en morgen help je in een awareness programma met een hack demo, crisis simulatie of een workshop. Om bovenstaand goed te doen verwachten we een actieve houding in het up to date houden van je (technische) kennis, vaardigden en verhalen. Hiervoor bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en onderzoeken binnen de verschillende units van Fox. Wij helpen je te ontwikkelen binnen de Academy.

 

Academy is een onderdeel binnen de divisie Professional Services van Fox-IT met een duidelijk focus op verbeteren van kennis en vaardigheden binnen organisaties. De Academy bestaat uit een energiek en hecht team en een enthousiaste pool van Foxers die regelmatig als trainer en expert voor onze klanten optreden.

 

Fox-IT, Fox, Foxer
Wij zijn Fox-IT, oftewel Fox. We maken de samenleving veiliger met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen en zijn in diverse segmenten marktleider. Dit doen we voor partijen waarbij cyberveiligheid belangrijk is. We lopen voorop in innovaties en willen deze positie uiteraard behouden. Daarom ontwikkelen we onze individuele vaardigheden en kennis continu: een investering in onze reputatie. Fox is opgericht in 1999, we hebben 400 medewerkers en sinds 2015 zijn we onderdeel van de NCC Group. Sindsdien mogen we onszelf onderdeel noemen van ruim 2000 professionals, verspreid over 35 locaties op 3 continenten.

 

Foxers zijn supertrots om bij Fox-IT te werken. We staan open voor feedback en vinden het belangrijk om te leren van fouten. Oké, we zijn ook een tikkeltje eigenwijs en lekker kritisch (zo houden we elkaar scherp). Bij Fox wordt er hard gewerkt, zeker tijdens Cyber incidenten bij onze klanten. Waar mogelijk maken we natuurlijk tijd voor gezellige uitjes en feestjes. Meer weten over Fox-IT? Lees ons Manifest!

 

Jouw profiel:
Talent en organisatieontwikkeling zit in je DNA. Jouw doel is het faciliteren van leerprocessen met een sterke praktische toepasbaarheid. Je snapt dat het weerbaarder maken van organisaties alles te maken heeft met het vergroten van de kennis, houding en vaardigheden van medewerkers.

 

De ideale kandidaat

 • Heeft ervaring als, incident responder, security specialist, pentester of vergelijkbare ervaring in de cyber security;

 • Heeft eerder training gegeven of wil zich hier in ontwikkelen;

 • Verdiept zich graag in innovatie rondom online leren en contactonderwijs;

 • Heeft een brede interesse en kan zich nieuwe domeinen en ontwikkelingen in de IT en Security snel eigen maken;

 • Is zelfstandig en kan met het juiste duwtje in de rug zijn eigen weg vinden;

 • Is energiek, enthousiast en laat een positieve indruk achter;

 • Kan zich zowel schriftelijk als mondeling uitstekend uiten in Nederlands en Engels;

 • Vindt Fox een gaaf bedrijf en heeft zich verdiept in wat we doen en wat we nastreven.

 

Ons aanbod

Werken bij Fox betekent dat je jouw technische creativiteit de vrije loop kan laten en dat dit ook nog eens enorm gewaardeerd wordt. Je kunt niet altijd alle details vertellen over je werk, wel kun je tijdens verjaardagen vertellen dat je een bijdrage levert aan een veiligere samenleving. Dat is nog niet alles, je krijgt ook:

 • Een goed salaris dat past bij de coole dingen die je al gedaan hebt en nog gaat doen;

 • Een prestatiebonus

 • Flexibele werktijden, zodat je af en toe later kan beginnen of jouw ding vanuit huis doet;

 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

 • Een telefoon-, internet-, en thuiswerkvergoeding;

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt kennis opdoen en delen doorTechTalks, Crypto Colloquia, events en opleidingen via onze Academy.

 

Word Foxer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat ons weten hoe je dit voor je ziet! Solliciteren kan via onderstaande knop. Je komt dan direct in ons ATS Workday, zodat we je sollicitatie snel kunnen verwerken.