AccessHub: eenvoudig in gebruik, bestaand uit veilige toegangscontrolesysteem voor externe digitale middelen. Tevens zonder het gebruik van wachtwoorden dankzij het vertrouwde persoonlijke certificaat binnen de beveiligde omgeving.

Iedereen heeft een makkelijke en veilige toegang (op afstand) nodig tot sociale en bedrijfsbronnen, betalingen en financiële rekeningen, cloud-opslag, externe desktops en servers, aangesloten apparaten en sensoren, maar wachtwoorden zijn verouderd en gevaarlijk. Daarnaast is MFA is niet handig en duur, en PKI te ingewikkeld. Virussen, key loggers, malware, social engineering-methoden zijn vooral gericht op de identiteit en de geloofsbrieven van de gebruiker.

 

Ons aanpak is gebaseerd op het slimme beheer van persoonlijke certificaten dat volledig geautomatiseerd, veilig en transparant is voor eindgebruikers. De persoonlijke certificaten worden gebruikt voor de identificatie van de gebruiker en sterke, multifactor authenticatie in plaats van de klassieke, op een wachtwoord gebaseerde methoden. Het AccessHub systeem bestaat uit AccessHub BackEnd software en AccessHub MiddleWare. Beide componenten kunnen zowel in een vorm van softwarepakketten worden geleverd als geïntegreerd met speciale hardware-apparaten. Wij bieden verschillende beveiligde klanten met een voorgeïntegreerde AccessHub middleware die het best geschikt is voor verschillende industrieën en gebruiksscenario's - USB-dongles, IoT-controllers, ASIC's, mobiele toepassingen.

 

We bieden onze klanten ook verschillende cloud-gebaseerde toepassingen, waaronder Dedicated VPN-on-Demand, PasswordFree Single-Sign-On, Secure File Storage, Private Messaging, Secure Remote Desktop.

 

AccessHub IoT Gateway/Broker is een zeer veilige appliance met een voorgeïntegreerde AccessHub BackEnd software en een veilige MQTT Broker implementatie is essentieel voor lokale ivd-systemen die toegang en controle op afstand vereisen. Dit apparaat maakt het mogelijk om een sterke, op wederzijdse certificering gebaseerde authenticatie te bieden en een veilige gegevensuitwisseling tussen verschillende apparaten, sensoren, machines, diensten en supervisors te garanderen.