Cyberspace creëert oneindig veel mogelijkheden voor innovatie. Vooral in combinatie met de fysieke ruimte, mobiele apparaten en nieuwe cryptografische toepassingen. Tegelijkertijd zorgt digitale transformatie voor een hele reeks nieuwe uitdagingen op het gebied van Security. Oplossingen zijn dringend nodig gezien het tempo van nieuwe technologieën. Maar de implementatie ervan is geenszins alledaags, gezien de grenzeloze kenmerken van het internet, de dominantie van technologiebedrijven en onze snel evoluerende platformeconomieën.

 

CFLW Cyber Strategies creëert oplossingen op het snijvlak van strategie en technologie. Co-creatie, capaciteitsopbouw, capability roadmaps, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling en experimenten zijn manieren om innovaties te realiseren met de focus op impact en timing. We zijn actief binnen diverse internationale netwerken en hebben een wereldwijd bereik. We zijn sterk vertegenwoordigd in Europa en Zuidoost-Azië c.q. vanuit Nederland, Singapore en Vietnam. Oplossingen worden ontwikkeld op basis van onze lange staat van dienst, internationale ervaring, technische onderbouwing, gevoel voor diplomatie en time-to-market.

 

Wij richten ons voornamelijk op uitdagingen met betrekking tot Dark Web, Blockchain en IoT Security. Onze oplossingen zijn gebaseerd op diepgaande expertise in Cyber Security, Artificial Intelligence, data-analyse en IT-innovatie. Concrete oplossingen die we ontwikkelen: Dark Web Monitor, Blockchain Security Solutions, Cyber-enabled Financial Crime Analytics, Usability in Cyber Security en IoT Security Dialogues.