Hexegic is een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in Cyber Risk en Intelligence. Met een voetafdruk in Oxford en Den Haag stelt het bedrijf organisaties in staat om de uitdagingen van vandaag aan te gaan; om inzichten te verbeteren, om investeringen te onderbouwen, om risico's te beperken en om de cybersecurity verder uit te bouwen dan de concurrentie en de dreigingen. Het ethos van Hexegic is om op kwalitatief hoogwaardige manier klanten in staat te stellen om hun kennis te delen wat betreft:

 

Cyber. Hexegic's cyberteam bestaat uit ervaren professionals die aan de top van dit technische domein staan wat betreft Cyber Assessment, Treatment and Response. Met een duidelijk begrip van de nieuwste bedreigingen en technologieën zullen we in gesprek gaan met klanten, zodat wij hun zakelijke behoeften leren begrijpen en daarbij de meest geschikte oplossingen kunnen helpen implementeren. Wij bieden private clouds aan voor klanten die behoefte hebben aan beveiliging, prestaties en governance. Wij verbeteren uw houding, responsstrategieën en bouwen Resilience in uw Security beveiligingsapparaat en kennisbank.

 

Risico. Hexegic's risicoteam brengt expertise uit de praktijk om organisaties te helpen bij het afwegen van hun risico appetite en mitigatiestrategieën. Met het doel om de algehele schade te beperken. Naast een uniek risicoplatform en beoordelingsmethodologie is het team uitzonderlijk goed geplaatst om te adviseren over risico's in het ontwerp, de uitvoering en de werking van opkomende technologieën. Van UAS, inclusief drones en BVLOS, tot IoT en online operaties. Wie bieden kennis en ervaring op het gebied van Intelligence, Resilience, Security, CNI en verzekering.

 

Intelligence. Het Intelligence team van Hexegic is een denker in inlichtingenanalyse, -training en -consultancy. Met geloofwaardige ervaring in vele hoog presterende organisaties van klein tot groot, van overheid tot NGO's en van particuliere klanten tot commercieel. De unieke aanpak van Hexegic helpt klanten met aanpassen aan de hedendaagse en dynamische werkomgeving. Dit doen we door het ontwikkelen van op maat gemaakte operationele doelmodellen, OSINT-strategieën, verificatiemethodologieën, simulaties, beleid en tools. We versterken organisaties daarbij door het bieden van de inzichten die zorgen voor effectief gedrag en besluitvorming om de operationele effectiviteit en Resilience daarmee te vergroten.