De belangrijkste missie van IDnext is het creëren van een open en onafhankelijk platform om innovatieve benaderingen binnen de wereld van de digitale identiteit te ondersteunen en te faciliteren, bewustzijn over de digitale identiteit te creëren, een kennis- en netwerkplatform te bieden voor experts in IT, Business en Marketeers als een Europees expertisecentrum, en ervoor te zorgen dat iedereen die verbonden is met de vereniging in de voorhoede van technologie, diensten en business blijft. Dit doen we door het ondersteunen van innovatie, en door het stimuleren en ondersteunen van kennisuitwisseling en samenwerking.

 

IDnext biedt een enkel toegangspunt voor (toonaangevende) IT en Business professionals in geheel Europa. IDnext kan uw vertrekpunt zijn om verbinding te maken, samen te werken en specifieke informatie te vinden met betrekking tot de Digital Identity en handelt als een gemeenschap.

 

IDnext heeft als doel om kennis en ervaring te verspreiden. Dit doen we door het organiseren van evenementen en workshops over verschillende thema's, gebruikmakend van expertise binnen de wereld van IT en Business. Daarnaast is IDnext een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie die een verscheidenheid aan experts in de wereld van Digital Identity verenigt. Bijvoorbeeld softwareleveranciers, systeemintegratoren, service- en kennisleveranciers, adviseurs, overheidsorganisaties en onderzoeks- en kennisinstellingen.