Narabi Systems is een softwareontwikkelingsbedrijf dat Cybersecurity als een van hun belangrijkste aandachtsgebieden beschouwt. Ze hebben een product om organisaties te beschermen tegen potentieel gevaarlijke Office-macro's die niet alleen van buitenaf komen, maar ook van binnenuit worden ontwikkeld. Deze tool, KnowOurMacros genaamd, met zijn scan-, verkennings-, analyse- en ingebouwde kennisbank wordt al wereldwijd gebruikt door Vodafone. Het doel binnen een netwerk als HSD is om het bewustzijn over dit onderwerp te vergroten, omdat nog steeds veel organisaties sterk afhankelijk zijn van Office-macro's (voornamelijk Excel).

 

Narabi Systems heeft ook expertise op het gebied van Identity & Access Management, User Interface Development en andere gebieden van maatwerk software ontwikkeling met tevreden Nederlandse, Belgische, Britse en internationale klanten.

 

Als integraal onderdeel van Brondool's Brontec 4 platform is door ons een state-of-the-art interactieve & schaalbare plattegrond User Interface ontwikkeld voor het bewaken en beheren van sloten en andere fysieke beveiligingsgerelateerde apparaten. Het systeem is geïmplementeerd in politiebureaus in Leiden en Rotterdam, en biedt een moderne, slimme & veilige oplossing in het bedienen van celblokken.

 

Samen met hun Hongaarse zusterbedrijf bieden ze concurrerende prijzen voor de Nederlandse markt en hebben ze een track record van het leveren van veilige software sinds 2009.