Over Newgen

Newgen biedt unieke managed solutions voor online betalingen, E-Commerce optimalisatie en fraudepreventie aan handelaren, financiële instellingen en retailers. Onze oplossingen stimuleren de verkoop, verlagen de kosten, verhogen de conversieratio, verminderen fraude en openen nieuwe markten voor handelaars en betalingsdienstaanbieders. Ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen uw bedrijf te optimaliseren.


Wereldwijde betalingen

Cutting-edge FinTech-oplossingen voor Payment Service Providers, Acquirers en Merchants, met functies zoals Instant Payment Page Builder, Payment Gateway A/B Testing en Dynamic Checkout om conversies te maximaliseren.


Fraudepreventie

Real-time Fraudepreventie oplossing met inbegrip van machine leren classificatie, business rules engine, bot & proxy detectie, unieke apparaat vingerafdrukken en nog veel meer om handelaren te beschermen tegen geavanceerde aanvalsvectoren.


BoostSales

BoostSales managed E-Commerce oplossing helpt winkeliers om hun online conversies te maximaliseren door elke fase van hun E-Commerce strategie te optimaliseren en tegelijkertijd hun kosten en tijdsinvestering te minimaliseren.


Ons Verhaal

Newgen is een multi-channel E-Commerce & International Payment Gateway Company met kantoren in Amsterdam en Delhi. Wij bedienen handelaars, financiële instellingen & retailers met een verscheidenheid aan FinTech- en E-Commerce-diensten en helpen handelaars om te slagen in de competitieve wereldwijde markt. Ons internationale team brengt meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in het leveren van E-Commerce en betalingsoplossingen over drie continenten.

 

Newgen kiest voor een business partner aanpak en helpt onze industriepartners om hun betalingstechnologie naar een hoger niveau te tillen door de verkoop van handelaren te stimuleren met dynamische betalingsgatewayfuncties, slimme analyses, best-in-class bescherming tegen fraude en conversie-optimalisering.