Nextgen International B.V. is een start-up die nieuwe en innovatieve algoritmes creëert voor het beveiligen van data en communicatie!

 

Wij hebben op dit moment een algoritme ontwikkeld dat zeer geschikt is voor apparaten met weinig computerkracht zoals smartcards en IoT-devices. Op desktop niveau is het snel genoeg om een 8 Mbit datastroom in real time te coderen/decoderen.

 

Een ander groot voordeel is dat het output creëert die altijd homogeen is in de datasamenstelling; dit betekent dat op bitniveau de verhouding tussen 0 en 1 altijd 50/50 is.

Bij veilige communicatie zouden alle metadata in de versleutelde datastroom zitten.

 

Bij implementatie in een bestandssysteem waarbij eerst een volledig medium wordt geformatteerd en later bestanden worden opgeslagen op dit medium voor het geval dit medium in handen zou vallen van iemand zonder de sleutel dan zal elke poging voor die buitenstaander om iets van dat medium te extraheren zinloos zijn; Dit betekent dat dit perfect zal zijn om elke USB-stick of draagbare harde schijf volledig te beveiligen, ook omdat alle metadata ook volledig verborgen zal zijn.

 

We zijn momenteel op zoek naar partners waarmee we samen kunnen werken om onze technologie verder te ontwikkelen en te implementeren.