Als u een innovatief bedrijf, non-profit organisatie of wetenschapper bent op het gebied van Safety & (cyber)security, dan is SecuMedia uw toegewijde partner in communicatie. SecuMedia wordt geleid door Vincent Vreeken, die ongeveer dertig jaar ervaring heeft in de journalistiek en marketing en al meer dan 26 jaar hoofdredacteur en uitgever is van het toonaangevende tijdschrift BEVEILIGING.

 

SecuMedia is een onafhankelijke uitgeverij op het gebied van veiligheid en beveiliging. Het is eigenaar van de populaire (Nederlandse) websites: www.beveiligingnieuws.nl, www.beveiligingsforum.nl,  www.beveiligingsmarkt.nl en www.beveiliging.startpagina.nl en heeft veel interessante social accounts zoals www.twitter.com/beveiliging en www.instagram.com/beveiliging. SecuMedia is ook een contentbureau, gespecialiseerd in de productie van teksten die u als innovatief beveiligingsbedrijf of wetenschappelijk onderzoeker helpen bij het op de markt brengen van uw ideeën. Ook kunnen wij u helpen met de productie van boeken, websites en evenementen van allerlei aard. En natuurlijk kunnen we u bekend maken met publicaties op onze bekende en drukke websites.

 

Hoewel SecuMedia gespecialiseerd is in de Nederlandse taal, beheren wij ook het Engels op professioneel niveau. SecuMedia is partner geworden van HSD om de ontwikkelingen binnen HSD beter te kunnen volgen en te publiceren, maar ook om de andere partners professionele communicatiediensten aan te bieden.