Het Security Management Studentenplatform (SMSP) is de studentenvereniging voor de opleiding Security Management van Saxion Hogeschool. Het SMSP is opgericht om gemotiveerde studenten te ondersteunen bij het worden van een jonge professional. De vereniging biedt een helpende hand bij het opbouwen van een professioneel netwerk en organiseert een reeks evenementen in aanvulling op het reguliere universitaire curriculum.

 

Door het organiseren van presentatie- en communicatietrainingen, werkveldgerelateerde workshops, masterclasses, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen fungeert het SMSP als een opstapje tussen de studenten en de Security branche. We proberen studenten te motiveren om jonge professionals te worden door hen de kans te geven om met de security professionals in contact te komen en door hun kennis te vergroten over een reeks onderwerpen die ze kunnen gebruiken tijdens de universitaire cursus en in hun toekomstige carrière.

 

Het SMSP zou dit niet kunnen doen zonder gebruik te maken van hun uitgebreide netwerk van security professionals. Organisaties als de Hague Security Delta (HSD), de American Society for Industrial Security (ASIS), Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) en de International Foundation for Protection Professionals (IFPO) hebben ons al veel ondersteund. Ook hebben we goede contacten met bedrijven als Hoffmann BV, Ordina, Nauta BV en Orca Secure die ons hebben geholpen met het organiseren van evenementen door het geven van tips, faciliteiten, branchesprekers en cursussen/masterclasses.

 

Het SMSP fungeert niet alleen als een 'one-way-stream', als er iets is wat we voor u kunnen doen, of als u bereid bent om de security studenten van het platform te helpen zichzelf verder te ontwikkelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!