Wij zorgen voor de hoogste niveaus van zekerheid en tevredenheid door een diepe betrokkenheid bij onze klanten, uitgebreide industrie-expertise en een wereldwijd netwerk van innovatie- en leveringscentra.

 

Onze missie is om klanten te helpen met het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen door het leveren van innovatieve, best-in-class consulting, IT-oplossingen en -diensten en om het voor alle belanghebbenden een plezier te maken om met ons samen te werken.

 

Wij fungeren als een volledige stakeholder van het bedrijf en bieden een consultinggerichte aanpak met een geïntegreerd portfolio van technologische oplossingen die de hele waardeketen van de onderneming omvatten. Ons Customer-centric Engagement Model definieert hoe we met u samenwerken en biedt gespecialiseerde diensten en oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. We bouwen op maat gemaakte teams rond uw domein- en technologievereisten op basis van onze talentenpool van meer dan 436.000 wereldwijde professionals, waaronder 36,1% vrouwen van 149 nationaliteiten. Onze domeinexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring in verschillende sectoren en deze kennis ligt ten grondslag aan ons pakket aan oplossingen.

 

Onze organisatiestructuur is domeingestuurd en bevoegd om klanten te helpen bij het bieden van één enkel venster naar industriespecifieke oplossingen. Agile industrie-eenheden hebben ingebouwde mogelijkheden om snelle reacties mogelijk te maken die een concurrentievoordeel opleveren voor onze klanten. Dit is gekoppeld aan een uniek Global Network Delivery Model™ (GNDM™), verspreid over 40 wereldwijde locaties, dat vandaag de dag wordt erkend als de benchmark voor uitmuntendheid in technologie-implementatie. We hebben aanzienlijke investeringen gedaan in digitale platforms en producten die zich uitstrekken over technologieproducten, horizontale platforms en producten, verticale platforms en producten.