Recht in het hart van de Nederlandse besluitvorming. Den Haag's eerste tech-community met een missie om de wereld te veranderen. Een plek waar 'hipsters, hackers & hustlers' samenkomen om innovatie tot leven te brengen.

 

"Den Haag en de wereld staan voor grote uitdagingen die de technologie kan helpen oplossen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de samenleving echt profiteert van nieuwe oplossingen. Dat is waar Den Haag Tech voor staat. Onderzoeksinstellingen, overheid en technologiebedrijven verenigen zich om te bouwen aan een betere toekomst".

 

The Hague Tech ligt op een steenworp afstand van de Station Laan van NOI en biedt naast kantoren, flexibele werkruimtes, vergaderruimtes en een speciale presentatieruimte. Het faciliteren van open communicatie en het bevorderen van het gemeenschapsgevoel is essentieel voor deze werkruimte en er is een toegewijde staf van community managers om de zaken soepel te laten verlopen. Het organiseren van terugkerende evenementen, zoals gemeenschapsbijeenkomsten of gedeelde ontbijten, is hun zorg.

 

Bij The Hague Tech wordt aangenomen dat mensen die werkzaam zijn in de toekomstgerichte technologiesector veel baat hebben bij de communicatie met collega's en bij de connecties die dit met zich meebrengt, vandaar de focus op community. Daarom zouden vooruitstrevende bedrijven of individuen die willen samenwerken in een dynamische ruimte die een gemeenschapsgevoel faciliteert en ondersteunt, er goed aan doen om te kijken naar The Hague Tech.