Edu type:
Formal education
Location:
Den Haag
Education:
Master (EQF 7)
Start date:
unknown
Study Load:
6528 hrs
Duration:
2 years
More information

Description:

 

Tijdens deze masteropleiding kun je dus vissen in een rijk gevulde vijver. Tegelijkertijd blijf je heel dicht bij de praktijk op de werkvloer. Ook dat is een waarde van onze hogeschool. Je leert ICT-gerelateerde security-oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen die óók passen bij jouw organisatie. Die je daar kunt implementeren. Je oefent verder je onderzoeksvaardigheden. Daarmee ben je in staat om steeds accuraat in te spelen op de voortdurende ontwikkelingen in cyberspace.

 

Iets voor jou?

Jij bent een professional op hbo- of academisch niveau. Je hebt na je bacheloropleiding al de nodige sporen verdiend in het bedrijfsleven. En dan vooral op het gebied van cybersecurity. Je ziet welke uitdagingen er liggen om de talloze data-uitwisselingen in onze digitale samenleving veilig te maken en te houden. Dat is hard nodig. We zijn steeds afhankelijker geworden van cyberspace. Dit domein trekt als een sterke magneet allerlei criminele organisaties aan. Om de uitdagingen het hoofd te bieden, wil jij binnen jouw organisatie graag doorgroeien naar de rol van leidend technisch specialist op het gebied van cybersecurity. Jij wilt graag investeren in die toekomst. De Master Cyber Security Engineering verschaft je daarvoor de juiste ondergrond.

 

Toelatingseisen

Om de Master Cyber Security Engineering te mogen volgen, moet je in het bezit zijn van een geldig bachelor diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Een intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure. Na inschrijving voor de opleiding word je uitgenodigd voor dit gesprek

 

Waarom deze opleiding?

  • Cybersecurity wordt steeds belangrijker in onze hyperconnected samenleving.
  • Je wilt graag doorgroeien naar de rol van leidend technisch specialist in cybersecurity.
  • Je bent straks de spil in jouw organisatie zodra het gaat over digitale veiligheid.
  • Deze master is samen met de Universiteit Leiden en de TU Delft ontwikkeld om het beste van het beste te bieden op het gebied van cyber security engineering.

Iedere organisatie van enige omvang heeft ze. Kritische data. Het verlies en/of het misbruik daarvan zou ernstige schade toebrengen aan de bedrijfsvoering en kan zelfs het voortbestaan van de organisatie in gevaar brengen. Jij weet er alles van, omdat je je al enige jaren serieus bezighoudt met cybersecurity in jouw organisatie. Daarin wil je graag de specialist worden. De persoon die de organisatie veilig weet te loodsen langs alle gevaarlijke klippen van de cyberspace. De Master Cyber Security Engineering biedt jou voor deze mooie ambitie de juiste ondergrond. De opleiding is met zeer veel kennis van technische IT en cybersecurity ontwikkeld en staat heel dicht bij de werkvloer.