Keywords:
Cyber, Security, ICT, Software Developer
Edu type:
Course or training
Location:
Delft
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
23/09/2024
Study Load:
14 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

Doet u veel openbronnenonderzoek op internet en wilt u daar beter in worden? Zoekt u online regelmatig naar mensen of organisaties, maar stellen de resultaten u soms teleur? Wanneer u het internet hier dagelijks voor gebruikt, is het goed om te weten hoe het precies werkt en welke zoektechnieken u het best inzet.

 

Mensen laten sporen achter bij het bezoeken van websites en het versturen van e-mail. Het gebruik van open bronnen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn laat sporen na. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen wij informatie en digitale sporen terugvinden en koppelen aan bedrijven en personen. Deze training neemt u stap voor stap mee in alle aspecten van internetonderzoek. Bij elk onderwerp wordt aandacht aan praktijkoefeningen besteed.

 

Na deze training

Weet u wat de mogelijkheden en onderliggende technieken van internet zijn. Kunt u met de juiste tools op de beste plekken zoeken. Leert u profielen op te maken van mensen en bedrijven op basis van social media informatie.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training voor beginners die binnen het onderzoeksdomein internet en web willen gebruiken voor onderzoeken.

 

Voorkennis

Geen specifieke vereisen.

 

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.

 

Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

 

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten.