Keywords:
Security, Security Professionals, Education Market
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
29/08/2024
Study Load:
7 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

ISO/IEC 27701 is ontworpen om eisen te specificeren en richtlijnen te geven voor het vaststellen, implementeren, onderhouden en voortdurend verbeteren van een PIMS in de vorm van een uitbreiding op ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27002 voor privacy management binnen de context van uw organisatie. Een PIMS framework zal u helpen om processen voor uw organisatie te beheren en te onderhouden en tegelijkertijd zekerheid te bieden aan uw stakeholders. Deze eendaagse training zal u helpen de principes van ISO/IEC 27701 te begrijpen en de veranderingen die nodig zijn om uw ISMS uit te breiden. De cursus helpt u te doorzien hoe de vereisten van ISO/IEC 27701 de basis kunnen vormen voor een effectief PIMS en biedt richtlijnen voor PII-beheerders en/of PII-verwerkers.

 

Deze training wordt in het Engels gegeven.

 

Deze training wordt gegeven in samenwerking met DNV

 

Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij het plannen, implementeren, onderhouden of begeleiden van een ISO/IEC 27701 PIMS.

 

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke kennis is vereist. Het niveau van deze cursus is MBO/HBO. U kunt de effectiviteit van de training voor u zelf vergroten, door voorafgaand aan de training de standaard door te lezen. U kunt eventuele vragen noteren en inbrengen in de training.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het trainingsmateriaal over de ISO/IEC 27701:2019-norm.
  • Een heerlijke lunch

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.