Keywords:
Security, Secure, Safe Programming, Secure Programming
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Associate degree (EQF 5)
Start date:
01/12/2020
Study Load:
16 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

Inleiding

In de cursus Secure Programming Foundation leert u de basisprincipes van het veilig programmeren. In de cursus ziet u welke mogelijke kwetsbaarheden in applicaties kunnen ontstaan en hoe u deze kunt vinden, maar nog belangrijker hoe deze kwetsbaarheden voorkomen kunnen worden. U leert aan de hand van een gestructureerde aanpak, gebaseerd op het Framework Secure Software, de basisvaardigheden voor het ontwikkelen van applicaties die echt veilig zijn.

 

Doelgroep

De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren programmeur. Enige affiniteit met webtechnologie is gewenst. Met de Secure Programming certificering op zak wordt u internationaal erkend als secure software-ontwikkelaar en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf.

 

Voorkennis 

Tijdens de cursus Secure Programming Foundation wordt de basis van veilig programmeren behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen anders dan dat u kunt programmeren. Twijfelt u aan uw instapniveau?

 

 
 

 

Cursusmateriaal 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Een gratis aan te vragen “S-SPF” digitale badge bij SECO-Institute wanneer u slaagt voor het examen
  • Een heerlijke lunch

 

Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen: 

  • Het SECO-Institute online Secure Programming Foundation examen