Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
12/08/2021
Status:
Open
Apply before:
27/02/2022
Hours p/wk:
32

Description:

Kom werken bij Accenture en sluit je aan bij een bedrijf dat toonaangevende organisaties en gemeenschappen transformeert. De enorme schaal van onze capaciteiten en klantbetrokkenheid en de manier waarop we samenwerken, opereren en waarde leveren, biedt een bijzondere mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Kies Accenture en maak het leveren van innovatief werk een onderdeel van jouw uitzonderlijk carrière. 
 

Je werk

Je komt te werken voor een grote speler in de financiële sector. Het is jouw taak om te voorkomen dat de klanten van deze organisatie de bankrekeningen gebruiken voor financiële criminaliteit, zoals het witwassen van crimineel geld en de financiering van terrorisme. Je zal grondig onderzoek doen naar de klanten van deze financiële dienstverlener zoals dit is vastgelegd in de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). Je zorgt eerst dat de basisgegevens in orde zijn en van daaruit kan je het klantonderzoek verder verrichten. Je zal contact met de klant opnemen en de juiste vragen stellen om zo de benodigde informatie te krijgen. Vervolgens zal je de ingewonnen informatie vastleggen in een Engels verslag die je doorstuurt naar een analist. Je hebt dus een belangrijke rol in het vaststellen van de integriteit van de klant.

 

Je profiel

Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en de klant duidelijk kan uitleggen waarom je bepaalde informatie nodig hebt. Nieuwsgierigheid is een must voor deze rol. Je wilt precies weten wat er bij een klant speelt. Kennis omtrent bedrijfsstructuren is een pré, jezelf dagelijks willen verbeteren een must.

 

In het contact met de klant ben je professioneel, duidelijk en je kunt jezelf in woord en geschrift goed uitdrukken. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, dat je communicatief sterk bent en de klant duidelijk kan uitleggen waarom je bepaalde informatie nodig hebt. Je bent sterk in het analyseren van een klantdossier en weet waar deze aan moet voldoen t.b.v. een risico-analyse. Je weet alle ingewonnen informatie goed vast te leggen in een Engels verslag. Je bent een regelaar die representatief is. Je kunt goed omgaan met weerstand en weet de klant voor je te winnen. Je ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Klantvriendelijk, zorgvuldig, gestructureerd en daadkrachtig zijn kenmerken van jou als medewerker.

 

Denk je dat je bij ons past? check je profiel:

 • Afgeronde MBO-4 opleiding (HBO werk-denk niveau is een pré)
 • Affiniteit met de financiële dienstverlening
 • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Beheerst de Engelse taal in geschrift
 • Geen telefoonangst: jij bent niet bang om de telefoon op te pakken
 • Ervaring met het voeren van telefonische klantgesprekken (beheersen gespreksvaardigheden)
 • Maakt werk van je doelen en ontwikkelt je zowel professioneel als persoonlijk
 • Geïnteresseerd in zakelijke klanten en kunt jezelf verplaatsen in de klant
 • Ervaring met bedrijfsstructuren (een pré)
 • Neemt verantwoordelijkheid en kunt risico’s overzien
 • Behulpzaam, empathisch en geduldig

Our offer

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte "jij" leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden. 

 

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij jepersoonlijke situatie past
 • Een onkostenvergoeding
 • Korting op Accenture aandelen

Interested?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

Vragen? Neem contact op met Tim Boerakker, via t.boerakker@accenture.com