Keywords:
Sales
Type:
Permanent employment
Location:
Uden
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
28/03/2024
Status:
Open
Apply before:
01/06/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Altijd al willen werken voor een toonaangevend Cybersecurity bedrijf, waarbij je er mede voor zorgt dat onze samenleving digitaal veilig blijft? Dit je kans! Versterk ons team van Cybersecurity specialisten en solliciteer direct!

 

Compumatica is een Nederlands cybersecurity bedrijf dat eigen producten ontwikkelt (netwerk encryptie en datadiode technologie) die worden gebruikt door de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. Wij zijn gevestigd in Uden en ons team bestaat uit ongeveer 20 collega’s die werken met een grote vorm van zelfstandigheid. Het kantoorpand is ruim opgezet, heeft een lekkere koffiemachine en een grote groene tuin. We lunchen gezamenlijk en de ongezonde donderdag is inmiddels een begrip binnen Compumatica.

 

Werkzaamheden

Als technische pre-sales onderhoud je contact met (potentiële) klanten en partners en ondersteun jij ze waar nodig bij vraagstukken over de implementatie van de Compumatica producten en wat dit betekent voor de netwerk architectuur

van de klant. Dit doe je zowel voor onze eigen producten (CryptoGuard & MagiCtwin Diode) als voor de producten van onze partner Utimaco.

 

Opsomming werkzaamheden:

 • Het helpen van klanten en partners bij implementatie vraagstukken.
 • Herkennen van commerciële kansen.
 • Ondersteunen van support afdeling.
 • Rapporteren aan het management en het salesteam over bepaalde klanten en partners.

Het profiel

We zoeken een enthousiast persoon die affiniteit heeft met IT, netwerken en cybersecurity. Daarbij is het belangrijk dat je kansen kunt spotten bij de klant en de klanten kan helpen met hun technische vragen.

 

Naast deze eigenschappen zoeken we een collega die het prettig vindt om zowel informeel als professioneel samen te

werken en een goede balans weet te vinden tussen gezelligheid en professionaliteit.

 

Opsomming profielschets

Vereist

 • HBO+ denkniveau
 • Kennis van IT en netwerken
 • Basiskennis van netwerkbeveiliging/cybersecurity
 • Communicatieve vaardigheden in Nederland en Engels in woord en geschrift. 

Pré

 • Drie jaar werkervaring op het gebied van netwerk beveiliging
 • Werkervaring op het gebied van netwerk beveiliging en encryptie zou helemaal mooi zijn
 • Affiniteit met OT (security)

Vanwege onze werkzaamheden kan een screening door de Nederlandse overheid onderdeel uitmaken van de sollicitatie.

 

Wie zijn wij?

Compumatica is een cybersecurity bedrijf dat gevestigd is in Uden en zich, sinds 1991, bezig houdt met hetontwikkelen, produceren en implementeren van beveiligingsproducten. Samen met ongeveer 40 collega’s, verdeeld over twee vestigingen, werken wij elke dag aan de veiligheid van overheden en bedrijven.

Wij werken met korte communicatielijnen, waarbij eigen initiatief en persoonlijk contact voorop staat. Wij leveren beveiligingsoplossingen op maat, waardoor elke klantcase een nieuwe uitdaging is. Vandaar onze slogan: ‘Cybersecurity with a personal touch’

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende fulltime baan met een marktconform salaris, een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, 8% vakantiegeld, vergoeding voor reiskosten en gedeelde pensioenbijdrage. Bovendien zijn we bereid om in je te investeren door het aanbieden van cursussen en (bij)scholing. Maar het belangrijkste, we bieden je een fijne en prettige werkomgeving met gezellige collega’s die professionaliteit combineren met plezier.

 

Enthousiast?

Stuur je sollicitatie naar jobs@compumatica.com en we nodigen je graag uit voor een kop koffie om te zien of we bij elkaar passen. Heb je nu al vragen of zoek je nog meer informatie? Bel of mail ons gerust; Nort van Schayik: 0413-334668 of Pasqualle Verwoerdt 0413-334668.