New Career Event: Werken bij Justitie en Veiligheid

This event will be conducted entirely in Dutch and is intended for a Dutch-speaking audience, as such this article was written in Dutch.

 

Op woensdag 16 februari tussen 10:00 tot 16:00 organiseert het Ministerie van Justitie en Veiligheid een online carrière evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in een loopbaan bij het ministerie. Met meer dan 100.000 werknemers is JenV het grootste ministerie van Nederland, verantwoordelijk voor de veiligheid en rechtvaardigheid van de Nederlandse samenleving. Op het evenement zijn meerdere organisatieonderdelen vertegenwoordigd, waaronder de Nationale Politie, het Nederlands Forensisch Instituut en het Openbaar Ministerie. Om de organisatie beter te leren kennen zijn er workshops, infostands en is er ruimte voor vragen en één-op-één gesprekken. Voor specialisten in ICT, financials, juristen en mbo 2, 3 en 4 op het gebied van zorg, beveiliging en politie zijn er specifieke inhoudelijke activiteiten, maar iedereen is welkom.

 

Dit evenement geeft je een unieke kans om je te oriënteren op jouw carrière bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Als je geïnteresseerd bent in wat de veiligheidssector nog meer te bieden heeft vind je op securitytalent.nl de tools om jou te helpen met het vinden van je droombaan. Bij onze vacatures vind je een divers aanbod aan functies op elk niveau en voor elke specialisatie binnen de veiligheidssector. Weet je nog niet zeker waar je naartoe wil werken? Check dan de career navigator om een loopbaan te vinden die echt bij je past.

 

Ben jij of ken je iemand die graag wil meewerken aan de veiligheid van Nederland? Schrijf je dan nu in met de volgende link!

https://werkenbijjenv.minjenv-events.nl/page/980795

 

Voor meer informatie:

https://www.linkedin.com/posts/ministerie-van-justitie-en-veiligheid-_om-je-kennis-te-laten-maken-met-de-wereld-activity-6897090155866337280-F95E/

 

https://werkenbijjenv.minjenv-events.nl/page/980792

Partners involved

Ministry of Justice and Security
Nationale Politie
Openbaar Ministerie