Werkt u in het veiligingsdomein en denkt u aan uw volgende stap? Of werkt u in een andere functie, maar overweegt u een carrièreswitch naar een baan in veiligheid? Dan nodigen wij u uit om de carrière navigator te gebruiken. Deze navigator geeft u inzicht in en overzicht over carrièremogelijkheden in het security domein door de mogelijke carrièrepaden, functieprofielen, actuele vacatures en ondersteunende training en opleiding in één dynamische tool te visualiseren.

 

Natuurlijk is het slechts een instrument, generiek van aard, een middel om een doel te bereiken. Andere manieren om geïnspireerd te worden voor een baan in veiligheid is door het lezen van interviews met security experts, het verkennen van de functieprofielen of bladeren door de vacatures en stageplaatsen.

 

Het gebruik van de navigator is intuïtief. U heeft geen instructie nodig om te gaan spelen met de tool. Maar voor uw gemak hebben we een korte videotutorial toegevoegd waarin we uitleggen hoe de tool werkt en hoe u op een slimme manier kunt navigeren naar uw doel.

 

Tot slot: deze carrière navigator is zorgvuldig samengesteld, maar het is niet perfect. Beschouw het als een "work-in-progress" project. Als u fouten, ommissies of inconsistenties vindt, deel ze dan met ons per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!


 

Start de Carrière Navigator